ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγνόησε τον... εφιάλτη του! (vid)

Ο... εφιάλτης του Βασιλέφσκι επέστρεψε για τα καλά! Βρήκε μπροστά του τον Βίτσελ, θυμήθηκε το δολοφονικό τάκλιν αλλά η απάντηση ήταν να τον... αγνοήσει επιδεικτικά!

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίλτον: «Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό»

Την αισιοδοξία του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League εξέφρασε ο Βιτορίνο Χίλτον, τονίζοντας πως η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την Μονπελιέ…

Πηγή: OnSports 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΣ ΤΑ Μ..Μ.Ε...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Επαφές με Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ λόγω και της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη ξεκίνησαν επαφές με την αγορά της Ρωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta στον Δικέφαλο βρίσκονται σε επικοινωνία με την Ντινάμο Μόσχας για την μετακίνηση παικτών στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: PaokMania 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδια στο Άγιαξ - Μάντσεστερ Σίτι

Εκατοντάδες οπαδοί του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν τετ-α-τετ πριν την αναμέτρηση των 2 ομάδων στο Άμστερνταμ, με συνέπεια να προκληθούν επεισόδια.


Δέκα φορτηγά της αστυνομίας έσπευσαν να χωρίσουν τις 2 πλευρές, αποκλείοντας κάθε διέξοδο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Wallen, στη γειτονιά των κόκκινων φαναριών και μία εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφέρει ότι συνελήφθησαν 7 άτομα.

Πηγή: Contra 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Στη NOVA η... μάχη της Λιουμπλιάνα

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ πανδαισία θεάματος και με την Ευρωλίγκα. Το novasports θα μεταδώσει Πέμπτη και Παρασκευή 8 αγώνες, ανάμεσά τους και το Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Παναθηναϊκός.

 Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

"Τρελή" νίκη της Σερένα στην Κων/πολη

Τη δεύτερη νίκη της στην Κωνσταντινούπολη πήρε η Σερένα Γουίλιαμς μετά από έναν κακό αγώνα με αντίπαλο τη Να Λι.

Πηγή: Sport 24 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Διαγωνισμός για μία φανέλα!

Την ευκαιρία να κερδίσουν μία φανέλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «KYCK».

 Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΣ ΤΑ Μ..Μ.Ε...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βγήκαν οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Η διεξαγωγή του «κυρίως πιάτου» των νοκ-άουτ αναμετρήσεων της 1ης φάσης του Κυπέλλου, με συμμετοχή αποκλειστικά ομάδων της Football League και Football League 2, διαμόρφωσε ως ένα βαθμό το « ...

  Πηγή: Goal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νοκ άουτ για δυο εβδομάδες ο Σαμαράς

Με ένα διάστρεμμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες τη γλίτωσε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Τρίτης (23/10) με την Μπαρτσελόνα (2-1) και αποχώρησε στο 43'...

 Πηγή: Goal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εκπληκτικό γκολ στην Τσάμπιονσιπ! (vid)

  O Τζορτζ Μπόιντ της Πιτέρμπορο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ στην αναμέτρηση με την Χάντερσφιλντ για την Τσάμπιονσιπ, στέλνοντας τους οπαδούς της ομάδας του στα ουράνια!

  Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΣ ΤΑ Μ..Μ.Ε...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ!.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      
Νομός Λακωνίας
ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης
& Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα
«ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ»
Αριθμ. Αποφ. -19-/2012
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Από το Πρακτικό 5/2012 της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ»
Θέμα 4ο
«Σχετικά με 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2012»
                         Σήμερα στη Σκάλα την 26η Απριλίου 2012 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ευρώτα συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ», ύστερα από την 149/20-4-2012 πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, που επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη του Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,για λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο έντεκα (11) μελών βρέθηκαν παρόντα τα παρακάτω 7 Μέλη:
ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΑΠΟΝΤΕΣ
1.      Λυμπέρης Παναγιώτης
2.      Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα
3.      Μυλωνάκου Μεταξία
4.      Αγρανιώτης Πέτρος
5.      Νικολακάκη Χριστίνα
6.      Μπόλλας Βασίλειος
7.      Ραγιά Χαραλαμπία
1. Κρητικάκου – Γκουβούση Αργυρώ
2. Αναγνωστάκος Χρήστος
3. Μπασουράκου Παναγιώτα
4.  Γραμματικάκης Νίκος
Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο κ. Κομπόγεωργα Μαρία.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος εισηγήθηκε το 4ο  θέμα της ημερήσιας διάταξης και είπε τα εξής:
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με το υπ’ αριθμ. 227/2012/Φ. Ε 26 έγγραφό της προς το ΝΠΔΔ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» αναφέρει:
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (Ε.Ο.Π.Α.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (Π.Ο.Π.Α.)ανέθεσε στη χώρα μας τη Διοργάνωση του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος όλων των ηλικιών από 14-15 ετών έως και 20 ετών και άνω (όλες οι κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα).
Η πρόταση ανάληψης κατατέθηκε στο Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Α. τον Νοέμβριο 2011 μετά από πρότερη συνεννόηση μεταξύ της Ε.Ο.Π.Α.,αντιπροσώπων του Δήμου Ευρώτα,της ΤοπικήςΕπιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου και του Αθλητικού Συλλόγου «Νικοκλή»,που είχαν την τεχνογνωσία(?)τα μέσα και την πρόθεση να αναλάβουν το δύσκολο έργο της διοργάνωσης ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος.
Συνεπώς μετά την αποδοχή της πρότασης ανάληψης από το Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Α. το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί 16, 17 & 18 Νοεμβρίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο «Βλαχιώτη» Λακωνίας.
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι λόγω της ιστορικότητας της περιοχής αναμένεται μεγάλη συμμετοχή χωρών (20-25 χώρες, περισσότεροι από 350 αθλητές),καθώς και παρουσία Επίσημων αθλητικών παραγόντων από πολλές χώρες και αντιπροσωπεία Ελλήνων από το χώρο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.
Ευελπιστούμε στην επίσημη επισφράγιση αυτής της συνεργασίας, η οποία θα αναδείξει την περιοχή σας.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
Ύστερα από την ανωτέρω εισήγηση ο Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Εγκρίνει τη Διοργάνωση του 5ουΠαγκόσμιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος όλων των ηλικιών από 14-15 ετών έως και 20 ετών και άνω (όλες οι κατηγορίες και όλα τα αγωνίσματα) που θα διεξαχθεί στις 16, 17 & 18 Νοεμβρίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο «Βλαχιώτη»  Λακωνίας.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό  -19-/26-04-2012.
Αφού αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό, υπογράφεται ως ακολούθως.
Ο Πρόεδρος
Λυμπέρης Παναγιώτης
Τα μέλη
1.      Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα
2.      Μυλωνάκου Μεταξία
3.      Αγρανιώτης Πέτρος
4.      Νικολακάκη Χριστίνα
5.      Μπόλλας Βασίλειος
6.      Ραγιά Χαραλαμπία
  •  ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΡΑΤΕΙΟΥ
  • Σήμερα,το άθλημα του Παγκρατίου, ανανεωμένο μετά από έρευνες και μελέτες αναδύεται όλο λαμπρότητα και στόχος των Ελλήνων είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες,όπου επάξια θα αντιπροσωπεύσει τον Ελληνισμό και των χιλιάδων ετών ιστορία του.Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος,επίσημα αναγνωρισμένη από το 1996,έχει αναλάβει τη διάδοση του προγονικού μας αγωνίσματος στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Να σημειωθεί ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος έχει την έδρα της στην Ελλάδα,η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει την έδρα της στην Ελλάδα,το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Α. αποτελείται από Έλληνες,ενώ η επίσημη γλώσσα του Παγκρατίου αθλήματος είναι η Αρχαία Ελληνική.Για να ασχοληθεί κάποιος με το Παγκράτιο,χρειάζεται να έχει καλή σωματική υγεία, ανεξαρτήτως ηλικίας.Ο ασκούμενος στο Παγκράτιο μαθαίνει στη βασική εκπαίδευση τις τεχνικές της αυτοάμυνας,ενώ σαν άθλημα διδάσκει την Παιδεία,τον Πολιτισμό,τις ηθικές αρχές και το μεγαλείο του κλασικού αθλητισμού της Αρχαίας Ελλάδας.

  •   Το 1ον εις Αμυνταιον Φλωρινης 7/9/2003,2ον εις Ελληνικο χωρο το 2006...το 3ον το αφηνω σε εσας δυσκολο δεν ειναι,ο χρονος κυλα αργα μπροστα σας!!!.Δεν μας ενημερωνουν σωστα τα ηλεκτρονικα Μ.Μ.Ε μας,ποτε και που και κατω απο την σιγουρη αιγιδα τινως ειναι οι αγωνες???.Μιας Γ.Γ.Α???.ΕΜΕΙΣ ΑΙΓΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ...ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ,Η ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!

  • ΤΟ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 5ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΠΟ 14 15 ΕΤΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ). 


ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α.ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ 16, 17 & 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2012, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΒΛΑΧΙΩΤΗ» ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ
ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Π.Α. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α.
Α.Σ. ΝΙΚΟΚΛΗΣ.(το ονομα κατι μου θυμιζει)
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡ. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ - ΠΑΝ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΗΓΗ:Α.Σ ΗΜΑΘΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

  • «4ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ».ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Στο Λουτράκι στις 3-5 Δεκεμβρίου, βρέθηκε η προπονήτρια του συλλόγου ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής, κ. Μουσχάκη Δήμητρα (προπονήτρια Παγκρατίου Αθλήματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), όπου διεξήχθη το 4ο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος, της αρχαιότερης καταγεγραμμένης μαχητικής τέχνης. Το πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα της Γ. Γ. Αθλητισμού, και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος (ΠΟΠΑ), της μόνης επίσημης ομοσπονδίας παγκοσμίως για το παγκράτιο άθλημα..
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 20 χώρες απ’ ολο τον κόσμο, με αθλητές και στα 3 αγωνίσματα: παλαίσματα, πολυδάμας, παγκράτιο. Επίσης για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση του το αγώνισμα του ελευθέρου παγκρατίου με πλήρη επαφή (full contact).
Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από το υψηλό τεχνικό του επίπεδο σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς και από τη συγκίνηση η οποία διακατείχε τις ξένες αποστολές, οι οποίες θα αγωνίζονταν στη χώρα γενέτειρα του πολιτισμού και αθλητισμού, αλλά και της γενέτειρας του παγκρατίου αθλήματος.
«Η παρουσία των προπονητών σε τέτοιες διοργανώσεις» δήλωσε η κ. Μουσχάκη Δήμητρα «είναι επιβεβλημένη, προκειμένου να παρακολουθούμε από κοντά το επίπεδο των αθλητών αλλά και τις τεχνικές που εφαρμόζουν οι προπονητές παγκοσμίως, έτσι ώστε να εμπλουτίζονται και οι δικές μας γνώσεις.»
 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΑΠΙΔΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1-1 ημιχρ.0-0

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Όχι στον Γκαγκάτση".ΠΑΟΚ

Μπάμπης Αποστολίδης και Βίκτωρ Μητρόπουλος συμφώνησαν πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα πρέπει να "τοποθετηθεί" σε διοικητικό πόστο του ΠΑΟΚ. Τι ανέφεραν για τους Βρύζα και Ζαγοράκη.
Ο γνωστός νομικός, ανέφερε: "Δεν υπάρχει πιο ακατάλληλο πρόσωπο για την κακή δομή του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Γκαγκάτση είναι συνδεδεμένος με την παράγκα. Τι θα προσφέρει τις υπόγειες διασυνδέσεις του; Ακόμη κι αν ναι εγώ αυτό δεν το θέλω. Έστειλα και επιστολή στον Σαββίδη γι' αυτό το θέμα (μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αυτήν "σας γράφω ως απλός ΠΑΟΚτσής. Επειδή διαδίδεται η πιθανότητα να συμμετάσχει ο κ. Γκαγκάτσης σας εκφράζω την γνώμη μου που είτε θέλετε την κρατάτε, είτε την πετάτε στα σκουπίδια. Όταν ο Ζαγοράκης τον τοποθέτησε σε παρόμοια θέση, είχε πει ότι ήταν λάθος. Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή για να τοποθετηθεί σε πόστο του ΠΑΟΚ ο Γκαγκάτσης"). Εξω οι παράγκες από τον ΠΑΟΚ... Για τον Ζαγοράκη δεν πιστεύω ότι κανείς έπεσε θύμα και ότι έπιασαν κότσο, εγώ έχω κάνει και μηνυτήρια αναφορά. Ο Βρύζας ενώ γνώριζε δύο χρόνια τα πορίσματα των ορκωτών δεν προχώρησε αυτό το θέμα. Εγώ σκέφτομαι για παράδειγμα να μπει ο Κούδας μπροστά".
Ο Μητρόπουλος, τόνισε:
"Θα είναι μεγάλο λάθος από τον κ. Σαββίδη. Προβλέπεται πως ο ΠΑΟΚ με τον Σαββιδη θα έχει επιτυχίες, αλίμονο αν αυτή η ανάταση του ΠΑΟΚ συνδυαστούν από το φίλαθλο κοινό με ενέργειες του Βασίλη Γκαγκάτση. Θα παίρνει ένα ματς με 4-0, θα γίνεται ένα πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ και μετά όλες οι εφημερίδες θα γράφουν γι' αυτά. Ο Γκαγκάτσης υπήρξε μάνατζερ του Ζαγοράκη με την ευρεία έννοια. Τα τελευταία δημοσιεύματα ότι έπαιρνε 15.000 τον μήνα δεν είναι και τα πιο καθαρά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ". Θεωρώ πως και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας πάντως ότι είναι αξιόλογοι. Θα πρέπει ο Ζαγοράκης να παραμείνει με την αίγλη που είχε. Ο Βρύζας δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, είναι ΠΑΟΚτσής. Θα είναι λάθος εάν δεν είναι στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ γιατί θα είναι χαμένος ο ΠΑΟΚ και στην ΕΠΟ".  
Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mέσα Κουίνσι, Μαυρίας.Παναθηναικοσ

Κανονικά συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το ματς με τη Λάτσιο οι Κουίνσι Οβούσου και Χάρης Μαυρίας.

  Πηγή: Leoforos.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στουρνάρας: «Έκλεισε το πακέτο μέτρων»

Στουρνάρας: «Έκλεισε το πακέτο μέτρων»
Το πακέτο μέτρων έκλεισε όπως ανέφερε σε «πηγαδάκι» στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας. Ο υπ. Οικονομικών τόνισε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα ενημερώσει το Eurogroup Working Group ότι έχει επέλθει συμφωνία με την τρόικα σε όλα τα θέματα.

Μάλιστα είπε ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον Ν. Μπίστη της ΔΗΜΑΡ, ενώ ο Γ. Βρούτσης πήρε τηλέφωνο τον Φώτη Κουβέλη.


Ο κ. Στουρνάρας σημείωσε ότι η τρόικα υποχώρησε στις απολύσεις και συγκεκριμένα το όριο από τα 1.800 ευρώ πήγε στα 2.000 ευρώ, ενώ η προειδοποίηση από τους τρεις στους τέσσερις μήνες.


Τα μέτρα θα έλθουν προς ψήφιση στη Βουλή σε δύο νομοσχέδια με τη μορφή του κατεπείγοντος την ερχόμενη εβδομάδα.


Πηγή:
newsbeast.gr

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπιλμπάο: Αφεντικό στη χώρα των Βάσκων

Μπιλμπάο: Αφεντικό στη χώρα των Βάσκων | onsports.gr
Στα χέρια της Μπιλμπάο των Ελλήνων, Φώτη Κατσικάρη, Νίκου Ζήση και Κώστα Βασιλειάδη, κατέληξε το Κύπελλο της χώρας των Βάσκων μετά τη νίκη της με 78-62 επί της Λαγκούν Άρο.
Πρωταγωνιστής για τους τροπαιούχους ο Χάμιλτον που είχε 17 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε ο Μούμπρου που σημείωσε 15 πόντους. Οι Έλληνες είχαν ικανοποιητική απόδοση, με τον Βασιλειάδη να πετυχαίνει 11 και τον Ζήση 6 πόντους.
Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κιντέλ Γουντς, ενώ ο Μανώλης Παπαμακάριος είχε 1 πόντο.

  ΠΗΓΗ:Onosports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μουγκάθηκε" ο Μέσι μετά το γκολ του Σαμαρά

Κι όμως, συνέβη και αυτό. Ο Λιονέλ Μέσι "πάγωσε" μετά το γκολ του Σαμαρά στο "Καμπ Νου" ενώ το φωτογραφικό στιγμιότυπο δείχνει την αντίδραση του Αργεντινού μετά το 0-1 της Σέλτικ.

 Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live το Κύπελλο

Το Κύπελλο Ελλάδας κάνει πρεμιέρα, με το πρώτο «πιάτο» της πρώτης φάσης να διεξάγεται την Τετάρτη (24/10). Live ενημέρωση στο gazzetta.

 Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr