ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

LIVE Νίκη Βόλου-Τύρναβος 2-0

Στο Πανθεσσαλικό ολοκληρώνεται η… δράση της Football League την Κυριακή (6/10) στην πρώτη… μέρα της δεύτερης αγωνιστική, με τη Νίκη να υποδέχεται τον Τύρναβο.



Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos 2-1

LIVE: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1

Παρακολουθήστε LIVE από το sport.gr την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πάρτε μέρος στη συζήτηση.




LIVE: 7η αγωνιστική

Παρακολουθήστε LIVE από το sport.gr την εξέλιξη των αγώνων Λεβαδειακός-Καλλονή, Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης και Πανθρακικός-ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πάρτε μέρος στη συζήτηση.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Football LeagueΒόλος, Πανηλειακός, Παναγιάλειος, Κέρκυρα, Καλαμαριά έκαναν το 2 στα 2

Διπλασίασαν τις νίκες τους Ολυμπιακός Βόλου (0-3 την Μαγούλα), Παναγιάλειος (2-0 τον Βύζαντα), Πανηλειακός (1-0 την Γλυφάδα), Κέρκυρα (1-5 στον Βατανιακό) και Καλαμαριά (0-1 στα Γιαννιτσά) για την δεύτερη αγωνιστική της Football League. Ηττα για την Καβάλα στην Ζάκυνθο, νίκη για τα Χανιά επί του Φωκικού.

Live Streaming.18:15 Levadiakos - Kalloni Lekanopedio 1-0,Live Streaming.18:15 Panathinaikos - OFI Crete 1-1,Live Streaming.18:15 Xanthi - Apollon Smirnis 3-2(καποις αγωνας με Link,η μια απο τα ιδια?)


LIVE: 7η αγωνιστική

ΤΑ Link ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ,Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Live Streaming δεν υπαρχει....

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)








ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιεϊρίνια: "Ο ΠΑΟΚ, ο Ρονάλντο και ο Μουρίνιο"

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για την πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και τη συνεργασία του με τους κορυφαίους.

Στην "Correo da Manha"  δημοσιεύεται συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Αντυελίνο Βιεϊρίνια που πρόσφατα υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ρονάλντο και το Μουρίνι και φανέρωσε την πολύ δυνατή σχέση που τον έχει με τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Αναλυτικά, όσα τόνισε:


Για τη ρήξη συνδέσμων που υπέστη και θα τον κρατήσει εκτός για έξι μήνες: "Οι τραυματισμοί πάντα έρχονται σε άσχημη στιγμή. Όμως πρέπει να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στη δράση. Το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψω δυνατός. Αν όλα πάνε καλά, θα έχω δύο μήνες αγωνιστικής δράσης στο τέλος της σεζόν και μπορώ να ελπίζω ακόμη πως θα είμαι στην αποστολή για το Μουντιάλ".
Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα: "Είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο με την ομάδα, αλλά με την πόλη της Θεσσαλονίκης και όλη την Ελλάδα. Εκεί πέρασα φανταστικά χρόνια με τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου. Και τώρα που είμαι τραυματίας έλαβα πολλά μηνύματα συμπαράστασης από φίλους του ΠΑΟΚ".
Για το αν μετανιώνει που έπαιξε στον ΠΑΟΚ: "Ήταν σωστή η επιλογή μου να πάω στον ΠΑΟΚ. Δούλεψα με τον Φερνάντο Σάντος, στον οποίο οφείλω πολλά. Είναι ένας προπονητής που θαυμάζω και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να γίνει δυνατός και να παίζει συνέχεια στην Ευρώπη".
Για το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα: "Είναι μια συζήτηση που κάνουμε συνέχεια στην οικογένεια. Αυτή τη στιγμή κλίνουμε προς την Ελλάδα. Θα δούμε".
Για τη συνεργασία που είχε για μικρό διάστημα με τον Μουρίνιο: "Έκανα κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Είναι πόλύ σημαντικό να δουλεύεις με τον κορυφαίο. Εμαθα πολλά από παίκτες όπως ο Ντέκο και ο Ζόρζε Κόστα".
Για την επιλογή του να πάει στη Βόλφσμπουργκ: "Δεν μπορώ να πω ότι η απόφαση χρειάστηκε πολλή σκέψη, καθώς από τη στιγμή που τη δέχθηκα είχα μία εβδομάδα να αποφασίσω. Ήταν εύκολη απόφαση σε επαγγελματικό επίπεδο, λόγω της μεγάλης προοπτικής που δίνει το γερμανικό πρωτάθλημα. Από συναισθηματικής άποψης, όμως, ήταν πολύ περίπλοκη".
Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: "Ναι, με προσέγγισαν από τη Ρωσία και την Αγγλία. Μαζί με το σύλλογο καταλήξαμε ότι ήταν καλύτερο να συνεχίσω εδώ".
Για το ερώτημα Ρονάλντο ή Μέσι ψήφισε τον συμπατριώτη του: "Είναι προνόμιο να έχω συμπαίκτη τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και δίνει κίνητρο σε όλη την ομάδα. Πιστεύω πως είναι πιο πλήρης από τον Μέσι κι αν έπρεπε να διαλέξω έναν από τους δύο, θα επέλεγα τον Ρονάλντο". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.18:00 Tottenham Hotspur vs West Ham United,Live Streaming.18:00 West Bromwich Albion vs Arsenal.England Premier League

Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming.18:00 Tottenham Hotspur vs West Ham United,West Bromwich Albion vs Arsenal 1-1.England Premier League


England Barclays Premier League


West Bromwich - Arsenal 1-1


Tottenham - West Ham

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)



Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos 69-86 Τελικο και μονο Live

Live: Πινιέιρος - Ολυμπιακός 69-86

Ενημερωθείτε live από το Contra.gr για την εξέλιξη του δεύτερου τελικού του διηπειρωτικού κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της βραζιλιάνικης Πινιέιρο. Αβαντάζ 11 πόντων για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Σχολιάζει ο Τάσος Μαγουλάς.

LIVE: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 70-55(Μπασκετ)

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για το τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης"

Live Streaming.16:00 Olympiakos - Veria FC 6-0

LIVE: Ολυμπιακός - Βέροια 6-0

Παρακολουθήστε LIVE από το sport.gr την εξέλιξη του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια για την 7ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πάρτε μέρος στη συζήτηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Πηγή: Sport.gr

Live Streaming.18:00 Tottenham Hotspur vs West Ham United,Live Streaming.18:00 West Bromwich Albion vs Arsenal.England Premier League

Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming,15:30 Premier League



Southampton FC - Swansea 2-0

 
Norwich// -Chelsea 1-3 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γ’ Εθνική: Ντέρμπι εν μέσω... αναβολών



Γ’ Εθνική: Ντέρμπι εν μέσω... αναβολών | onsports.grΣπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, την ώρα που τρία παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων.
Στον 1ο όμιλο, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να έχουν το απόλυτο στον όμιλο. Ο ΠΑΟ Κοσμίου υποδέχεται τον Διγενή Λακκώματος, ενώ ο Άρης Ακροποτάμου κοντράρεται με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος σε μια καβαλιώτικη μονομαχία. Ο Έβρος Σουφλίου φιλοξενεί τον Κιλκισιακό, ενώ ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου θέλει τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό, ενώ τα Μουδανιά αγωνίζονται με τη Δόξα Πετρούσας.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Στο 2ο όμιλο, η ΑΕΛ αγωνίζεται για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού της και φιλοξενεί τη Δόξα Κρανούλας με μοναδικό στόχο το «τρία στα τρία». Ο Πυρσός υποδέχεται με νέο τεχνικό τον Μαυροδήμο τον Ολυμπο Κέρκυρας, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας κοντράρεται με την Καστοριά. Ο Θεσπρωτός αντιμετωπίζει τον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ψάχνει την τρίτη νίκη με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Ο Κάστορας και η Δόξα Πενταλόφου θέλουν την πρώτη τους νίκη, όπως και οι Πρέβεζα και Κοζάνη που δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Στον 3ο όμιλο, η Λαμία δοκιμάζεται στη Νάουσα κόντρα στα Λευκάδια, ενώ τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Μαχητή Τερψιθέας και θέλουν να ρεφάρουν την εκτός έδρας ισοπαλία στον Αμπελώνα. Ο Αχιλλέας Δομοκού φιλοξενεί τον Αμπελωνιακό, ενώ ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κοντράρεται με τη Νάουσα. Η Κύμη θέλει τη νίκη απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, ενώ το Μακροχώρι ψάχνει βαθμούς απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Ντέρμπι από τα παλιά διεξάγεται στον 4ο όμιλο, όπου η Κόρινθος φιλοξενεί τον Παναργειακό και έχει το ψυχολογικό αβαντάζ μετά το διπλό στην Καλαμάτα. Η Καλαμάτα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ερμιονίδα, ενώ ο Πανναυπλιακός υποδέχεται τον Παναρκαδικό. Η Αχαϊκή κοντράρεται με τον Άρη Αιτωλικού, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης θέλει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας. Στο ντέρμπι της Ηλείας, η Δόξα Ν. Μανωλάδας μάχεται με τον ΠΦΟ Πανόπουλου, ενώ ο Μεσσηνιακός δοκιμάζεται με τον Εθνικό Σαγέικων. Τέλος, το Μεσολόγγι διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ατρόμητο Αχαΐας.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Ο Ιωνικός κοντράρεται στην Μύκονο από τον τοπικό ΑΟ με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο στον 5ο όμιλο. Η Προοδευτική αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της με τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ οι Τράχωνες υποδέχονται τη Νέα Ιωνία. Τέλος, ο Εθνικός Αστέρας φιλοξενεί τον Κισσαμικό, ενώ τα ματς σε Λαύριο και Πεύκη αναβλήθηκαν.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Στον 6ο όμιλο, Ηλυσιακός και Μανδραϊκός ταξίδεψαν στην Κρήτη, καθώς έχουν εκτός έδρας δοκιμασίες με ΠΑΟ Κρουσσώνα και Ερμή Ζωνιανών αντίστοιχα. Η Κηφισιά κοντράρεται με την Τριγλία Ραφήνας, ενώ ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται τον Περαμαϊκό. Η αυλαία πέφτει με το ματς Ηρόδοτος- Αιγάλεω που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη στις 9 Οκτωβρίου, ενώ το Θύελλα Ραφήνας-Πανναξιακός αναβλήθηκε.
Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου
Πηγή: OnSports

Live Streaming,15:30 Premier League

Live Streaming.16:00 Olympiakos - Veria FC(θα δουμε Link?)


Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming.18:15 Levadiakos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.18:15 Panathinaikos - OFI Crete,Live Streaming.18:15 Xanthi - Apollon Smirnis(καποιος αγωνας με Link,η μια απο τα ιδια?)

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Formula 1: Στις... φλόγες ο Γουέμπερ (videο)

Άτυχος στάθηκε ο Μαρκ Γουέμπερ στο γκραν πρι της Νότιας Κορέας, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα στον τρίτο μόλις γύρο, λόγω... πυρκαγιάς. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Live Streaming,15:30 Premier League

Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming.18:15 Levadiakos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.18:15 Panathinaikos - OFI Crete,Live Streaming.18:15 Xanthi - Apollon Smirnis(καποιος αγωνας με Link,η μια απο τα ιδια?)

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θέλει την 18η νίκη στην Τούμπα

Την 18η νίκη του στην Τούμπα θα επιδιώξει να πάρει απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε μια δύσκολη έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους Πράσινους, το Τριφύλλι αναζητεί τους τρεις βαθμούς της νίκης στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.


Η παράδοση όμως όπως είπαμε δεν ευνοεί τον Παναθηναϊκό καθώς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 57 φορές με το Τριφύλλι να έχει νικήσει στις 17 εξ αυτών, ο ''Δικέφαλος'' στις 28, ενώ 12 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει ισόπαλα.
Όσο για τα γκολ είναι 78-55 υπέρ των Θεσσαλονικέων, ενώ πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους είναι ο Γιώργος Σκαρτάδος με 5 γκολ και για τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με 4 γκολ.
που έχουν πετύχει και τη μεγαλύτερη νίκη με 4-1 ενώ ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει τρεις φορές με 3-1. Ένα ακόμη αξιοπρόσεχτο γεγονός έχει να κάνει με το ότι στα 48 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στην έδρα του ΠΑΟΚ μόνο τρία έχουν λήξει ισόπαλα χωρίς τέρματα. Σε όλα τα υπόλοιπα έχουν σημειωθεί γκολ από τη μια ή την άλλη ομάδα.
Επίσης σε αυτά τα 52 χρόνια υπήρχαν δύο περίοδοι που το Τριφύλλι είχε ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Η πρώτη από το 1970-71 έως το 1978-79 με τους πράσινους σε εννιά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη να έχουν επτά ήττες και δύο ισοπαλίες.
Όσο για τη δεύτερη ήταν από το 1987-88 έως το 1994-95 με τους πράσινους σε οχτώ αναμετρήσεις να έχουν πάλι μόνο δύο ισοπαλίες.
Το τελευταίο διπλό του Παναθηναϊκού σημειώθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2011 με τους Πράσινους να επικρατούν με 3-1 και να... χορεύουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με κορυφαίους τους Κλέιτον, Κούινσι, Λέτο και Καπίνο.
Αξιοσημείωτο ότι ένας παίκτης που απόψε θ' αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ αλλά ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Νίνης, ήταν ο παίκτης που χάρισε στους Πράσινους την προτελευταία νίκη στην Θεσσαλονίκη με 1-0. Την σεζόν 2010/11 σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 10ο λεπτόΠηγή: Contra

Live Streaming.15:30 Premier League

Live Streaming.16:00 Olympiakos - Veria FC(θα δουμε Link?)

Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming.18:15 Levadiakos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.18:15 Panathinaikos - OFI Crete,Live Streaming.18:15 Xanthi - Apollon Smirnis(καποιος αγωνας με Link,η μια απο τα ιδια?)

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το σύνθημα του Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο "χτύπησε" χθες στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης του Άρη. 

Το σύνθημα της αντεπίθεσης του Άρη στην φετινή χρονιά έδωσε ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά από το πρώτο του γκολ – στο πρωτάθλημα - χθες στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.
Ο Ισπανός επιθετικός στην τρίτη του εμφάνιση και δεύτερη στο πρωτάθλημα «χτύπησε» για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά και αποδεικνύοντας και με το παραπάνω το πόσο σημαντική ήταν η απουσία του τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.
Ο Αγκάνθο είχε να σκοράρει οκτώ ολόκληρους μήνες ή αλλιώς 244 μέρες. Και πιο συγκεκριμένα από τις 3 Φεβρουαρίου όταν και είχε πετύχει δύο γκολ στο 2-2 στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Μετά το γκολ του ο Ισπανός επιθετικός ξέσπασε, έδειξε το σήμα αριστερά στη φανέλα του και στο τετ α τετ του με την κάμερα φώναξε: "Πάμεεεεε".
Εν τω μεταξύ μετά το τέλος του παιχνιδιού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, που ήταν παρών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας όπου έδωσε μεν τα εύσημα αλλά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους εν όψει της συνέχειας.
"Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Σήμερα δείξατε ψυχή και κάνατε υπερήφανους τους φιλάθλους του Άρη, με την προσπάθειά σας. Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη συγκυρία, συνεχίζουμε έτσι με το ίδιο πάθος τη δύσκολη αποστολή μας. Εμείς είμαστε στο πλευρό σας", ήταν τα λόγια του. 

Πηγη:SPORT 24

Live Streaming.16:00 Olympiakos - Veria FC(θα δουμε Link?)

Live Streaming,15:30 Premier League

Live Streaming.17:30 Pinheiros - Olympiakos International Tournaments

Live Streaming.18:15 Levadiakos - Kalloni Lekanopedio,Live Streaming.18:15 Panathinaikos - OFI Crete,Live Streaming.18:15 Xanthi - Apollon Smirnis(καποιος αγωνας με Link,η μια απο τα ιδια?)

Live Streaming.20:30 PAOK Saloniki - Panathinaikos(ισως..)