ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τα στιγμιότυπα από το Εργοτέλης-Πλατανιάς 0-3


Δείτε στη WEB TV του sport-fm.gr τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Εργοτέλης-Πλατανιάς για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
  ΕΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: Σπορ FM

H AEK και το μπλόκο στο κονδύλι της Λεωφόρου


Το μπλόκο στο κονδύλι της Λεωφόρου αφορά έμμεσα και την ΑΕΚ, η οποία σε επίσημο επίπεδο δε σχολιάζει κάτι σε επίσημο, το σκεπτικό ωστόσο –όπως αποτυπώνεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού- δείχνει πως η περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας είναι διαφορετική.

Η είδηση για το μπλόκο στο κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρου απασχολεί, όπως είναι απολύτως λογικό, και την κοινωνία της ΑΕΚ λόγω των χρημάτων που περιμένει η "Ένωση" από την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Για την ώρα, από την ΑΕΚ δε λένε κάτι επίσημα, ωστόσο η πρώτες προσεγγίσεις δείχνουν ότι οι περιπτώσεις της Νέας Φιλαδέλφειας και της Λεωφόρου απέχουν αρκετά.
Το σκεπτικό της απόφασης για τη Λεωφόρο -όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού- αναφέρει ότι είναι ασύμφορο να δοθούν τα 7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση ενός γηπέδου από τη στιγμή που σε πέντε χρόνια θα κατασκευαστεί ένα άλλο για τον ίδιο σύλλογο, εννοώντας αυτό του Βοτανικού.
Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι μία διαφορετική περίπτωση καθώς αυτό θα στεγάσει την "Ένωση"... επί μονίμου βάσεως. Όπως και να έχει, αναμένεται και στις δύο περιπτώσεις η τοποθέτηση της Ρένας Δούρου, η οποία αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο.

Πηγή: Contra

Live Streaming.21:45 Hellas Verona vs US Palermo 2-1(videos),Live Streaming.22:00 Hull City vs West Ham United 2-2 Eastern European Summer Time

Βερόνα,veronaΗ Βερόνα με τους Μόρα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο στην 11άδα νίκησε με 2-1 την Παλέρμο, κάνοντας ανατροπή (videos)
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Βαθμό στο Χαλ η Γουέστ Χαμ

Βαθμό, Χαλ, Γουέστ Χαμ,vathmo, chal, gouest chamΗ Χαλ προηγήθηκε δύο φορές, όμως η Γουέστ Χαμ είχε απαντήσεις, έστω και με αυτογκόλ την δεύτερη, έτσι πήρε την ισοπαλία με 2-2 στο "KC Stadium" (videos)

Πηγή: Sport 24

Λάμπερτ: Μένουμε προσγειωμένοι

Αποφασισμένος να μην αφήσει τους παίκτες του να υπερεκτιμήσουν το εξαιρετικό ξεκίνημά τους στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε ο προπονητής της Αστον Βίλα Πολ Λάμπερτ

«Από πλευράς τακτικής, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τα επίπεδα απόδοσης του καθενός είναι επίσης θετικά», υποστήριξε ο Αγγλος τεχνικός, μιλώντας στην εφημερίδα «Birmingham Mail» μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ (1-0).

«Εχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας στο πρωτάθλημα και κρατάμε τα πόδια μας στη γη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίρνουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται. Έχουμε άλλες 34 αγωνιστικές και δεν παρασυρόμαστε, γιατί έτσι μόνο κακό θα κάνουμε», συμπλήρωσε.


Πηγή: AEK365

Μη σταματάς μια συνέντευξη για κανένα λόγο (VIDEO)


Μη σταματάς μια συνέντευξη για κανένα λόγο (VIDEO)Ο κόσμος να χαλάσει ο συγκεκριμένος κύριος τη συνέντευξη θα τη δώσει

Τι κι αν πίσω ένας οδηγός μηχανής κόντεψε να σκοτωθεί. Ο κύριος της υπόθεσης είχε να δώσει μια συνέντευξη και τίποτα δεν τον σταματούσε!
Ο άντρας από την Ιαπωνία έδινε συνέντευξη στη Mesamachi TV μπροστά από μια διασταύρωση όταν ένα αυτοκίνητο τράκαρε με ένα δικυκλιστή.
Ο άνδρας  ακούγοντας τον ήχο από τη σύγκρουση γύρισε το κεφάλι του και όταν είδε ότι ο αναβάτης της μηχανής σηκώθηκε, συνέχισε να δίνει απαντήσεις στη συνέντευξη.
Μετά από αυτό στο διαδίκτυο έγινε χαμός χαρακτηρίζοντας τον άντρα αναίσθητο και ακόμα χειρότερα: «Πρόκειται για ένα ψυχοπαθή που δεν δίνει δεκάρα αν κάτι συμβαίνει δίπλα του. Αυτός συνεχίζει να απαντά ακόμα και αν δίπλα του κάποιος έχει τραυματιστεί ή έχει σκοτωθεί», σχολίασε μια χρήστης.

Πηγή: AEK365

Όμιλος-φωτιά στην Πολωνία


Δείτε το πρόγραμμα του 3ου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ της Πολωνίας. Ξανά μαζί η Βραζιλία με τη Ρωσία με την Πολωνία να "απογειώνει" τον όμιλο.



Το παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ των ανδρών συνεχίζεται την Τρίτη (16/9) με τους πρώτους αγώνες στον 3ο γύρο. Οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν ξαναμπήκαν στην κληρωτίδα. Αποδείχθηκε πως η κληρωτίδα είχε κέφια.
Η αήττητη Βραζιλία κληρώθηκε ξανά με τη Ρωσία, ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η οικοδέσποινα Πολωνία. Οι τρεις ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.

Αντίθετα, η Γαλλία, η Γερμανία και το Ιράν βλέπουν να ανοίγει ο δρόμος για τα ημιτελικά. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στους ημιτελικούς (παίζουν χιαστί) ενώ οι τρίτοι θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-6.
Οι όμιλοι του 3ου γύρου:
G' Όμιλος
Γαλλία
Γερμανία
Ιράν
Η' Όμιλος
Πολωνία
Βραζιλία
Ρωσία
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
Tρίτη 16/9
Γαλλία-Γερμανία (21.25)
Πολωνία-Βραζιλία (21.25)
Τετάρτη 17/9
Γερμανία-Ιράν
Βραζιλία-Ρωσία
Πέμπτη 18/9
Γαλλία-Ιράν
Πολωνία-Ρωσία
* Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 21.25 (ώρα Ελλάδας)
Πηγή: Sport 24

Ανακοίνωση με "αιχμές" για Τσιώλη η Ξάνθη

Με ανακοίνωσή της η Skoda Ξάνθη απάντησε στις δηλώσεις του πρώην πλέον τεχνικού της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, περί "διαφοράς φιλοσοφίας".
Ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας (15/9) παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης, μετά τη νέα απώλεια βαθμών των "ακριτών" στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά από τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα έκανε λόγο για διαφορά φιλοσοφίας, γεγονός που δεν έμεινε αναπάντητο από την διοίκηση.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η Skoda Ξάνθη τονίζει: "Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ".

Πηγή: Contra

Χάνει Ντεπάι η Αϊντχόφεν

Ο Μέμφις Ντεπάι τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Τσβόλε και θα μείνει εκτός για έξι με οκτώ εβδομάδες κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Χωρίς τον καλύτερο της παίκτη και ίσως τον καλύτερο του Ολλανδικού πρωταθλήματος έως τώρα θα πορευτεί για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες η Αϊντχόφεν. Ο τραυματισμός του Μέμφις Ντεπάι αποδείχτηκε πιο σοβαρός από ότι έλεγαν οι αρχικές εκτιμήσεις καθώς ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για 6-8 εβδομάδες.
Ο Ολλανδός τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στην Τσβόλε για την Eredivisie κι αν και στην αρχή φάνηκε επιπόλαιος, οι εξετάσεις της Δευτέρας (15/9) έδειξαν ότι τελικά είναι πιο σοβαρός απ' ότι φάνηκε.
Πλέον θεωρείται σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο ο Ντεπάι να προλάβει το ματς με τους "πράσινους" που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στην Ολλανδία.

Πηγή: Sport 24

Παναθηναϊκός: «Ουρές» για Ντιναμό (photo)

Στη διάθεση των φίλων του «τριφυλλιού» τέθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Μοσχοβίτες την Πέμπτη (18/9)

Σε ρυθμούς Europa League κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός αφήνοντας κατά μέρος το πρωτάθλημα καθώς επικεντρώνεται πλέον στην αναμέτρηση με τη Ντιναμό Μόσχας την Πέμπτη (18/9). Οι «πράσινοι» ξεκινούν από την Δευτέρα (15/9) την… μίνι προετοιμασία τους για το ματς με τους Ρώσους στη Λεωφόρο και μοναδικός στόχος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου είναι να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Φυσικά σε αυτή τους την προσπάθεια οι «πράσινοι» υπολογίζουν πολύ στη στήριξη των φιλάθλων τους περιμένοντας σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς να τους δώσουν την… έξτρα ώθηση. Έτσι, από το πρωί της Δευτέρας (15/9) οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φροντίζουν ώστε να αποδείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους καθώς ήδη έχουν σχηματίσει ουρές στα εκδοτήρια προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα που τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Πηγή: OnSports

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων.
Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει στη δεύτερη και πιο ενδιαφέρουσα φάση του και η κλήρωση έβγαλε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των οκτώ ομίλων.
Με Πανιώνιο, Φωστήρα και Παναχαΐκή ο Ολυμπιακός. Με Παναιτωλικό, Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός. Με ΠΑΣ, Κέρκυρα και Απόλλωνα Καλαμαριάς ο ΠΑΟΚ. Με Ατρόμητο, Πανθρακικό και Ηρακλή Ψαχνών η ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι οκτώ όμιλοι:
1ος όμιλος
Ολυμπιακός
Πανιώνιος
Φωστήρας
Παναχαΐκή
2ος όμιλος
ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα
Κέρκυρα
Απόλλων Καλαμαριάς
3ος όμιλος
ΟΦΗ
Skoda Ξάνθη
Νίκη Βόλου
Ζάκυνθος
4ος όμιλος
Λεβαδειακός
Πλατανιάς
Εθνικός Γαζώρου
Ηρακλής
5ος όμιλος
Ατρόμητος
Πανθρακικός
ΑΕΚ
Ηρακλής Ψαχνών
6ος όμιλος
Εργοτέλης
Βέροια
Ερμιονίδα
Απόλλων Σμύρνης
7ος όμιλος
Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΛ Καλλονής
Τύρναβος
Αιγινιακός
8ος όμιλος
Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός
Χανιά
Ολυμπιακός Βόλου
Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στους "16", από όπου και θα διεξάγονται διπλοί αγώνες μέχρι και τα ημιτελικά. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 9 Μαΐου του 2015 στο ΟΑΚΑ.  Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει 23-25 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη 28-30 Οκτωβρίου και η τρίτη 2-4 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα των μεγάλων:
23-24-25 Σεπτεμβρίου
Παναχαϊκή - Ολυμπιακός
Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ
Πανθρακικός - ΑΕΚ
Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 
28-29-30 Οκτωβρίου
Ολυμπιακός - Πανιώνιος
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
AΕΚ - Ηρακλής Ψαχνών
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
2-3-4 Δεκεμβρίου
Φωστήρας Ολυμπιακός
Κέρκυρα - ΠΑΟΚ
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Χανιά - Παναθηναϊκός
Ένταση πριν από την κλήρωση
Λίγο πριν από την κλήρωση ο Αλέξανδρος Κούγιας πήρε τον λόγο και εξέφρασε τα παράπονα του για την διαδικασία κλήρωσης της δεύτερης φάσης και τα έσοδα που θα πάρουν οι ομάδες από αυτήν.
"Η μοναδική περίπτωση να έχουμε έσοδα είναι να κληρωθούμε με ομάδες του πρώτου γκρουπ. Αν κληρωθείς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟ, τότε θα πάρεις χρήματα.
Σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσουμε από την τσέπη μας την διαδικασία και όλα τα έξοδα. Αυτά υπολογίζονται περίπου σε 7.000 με 8.000 ευρώ. Η κάθε τηλεόραση έχει την δική της ομάδα και δεν μπορεί να κάνει κουμάντο", είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής.

Πηγή: Sport 24

Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα

Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημαΑστυνομικές δυνάμεις στην Αττική βρίσκονται εδώ και δύο 24ωρα σε κατάσταση συναγερμού, καθώς σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, στην Αντιτρομοκρατική έχουν περιέλθει πληροφορίες για σχεδιαζόμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. ενισχύονται και από τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα απο τον Γιώργο Ρουπακιά, τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι το χτύπημα θα στρέφεται εναντίον αστυνομικού στόχου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται οποιοδήποτε ενδεχόμενο.
Το βέβαιο είναι ότι έχουν αυξηθεί οι περιπολίες και υπάρχουν οδηγίες προς τους αστυνομικούς για λήψη πρόσθετων μέτρων.
Ως το τέλος του χρόνου η δίκη
Η δολοφονία Φύσσα έμελλε να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε κοινωνικό αλλά και πολιτικό επίπεδο, με αποκορύφωμα τη φυλάκιση, μεταξύ άλλων, εκλεγμένων μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η πολύκροτη δίκη - η πρώτη μετά τον πόλεμο στην Ευρώπη για εγκλήματα ναζιστικού τύπου - αναμένεται να ξεκινήσει το αργότερο έως το τέλος του χρόνου. Η ογκωδέστατη δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια του εμπειρότατου εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος είχε εποπτεύσει και τις πολύμηνες ανακρίσεις. Ο κ. Ντογιάκος αναμένεται έως το τέλος του μήνα να υποβάλει την πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο δρομολογώντας έτσι τις διαδικασίες για την έναρξη της δίκης το αργότερο ώς το τέλος του χρόνου.
Υπενθυμίζεται ότι από τις έρευνες της δικαιοσύνης που πυροδοτήθηκαν ήρθε στο φως σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Οκτώ από τους δεκαοκτώ βουλευτές της Χ.Α. είναι προσωρινά κρατούμενοι, ενώ οι υπόλοιποι είναι έξω με περιοριστικούς όρους. Μεταξύ των προφυλακισμένων οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παπάς, Ηλίας Κασιδιάρης και βέβαια ο Γιώργος Ρουπακιάς που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Πηγή: kathimerini.gr

Μουρίνιο: Έχασα το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω Ρονάλντ

Μουρίνιο: Έχασα το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω ΡονάλντοΟ Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στους λόγους που δεν κατάφερε να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ ρίχνοντας το... καρφί του στον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Κερδίζοντας δύο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ έκανε την καριέρα μου μοναδική. Έχω όμως βρεθεί και σε αρκετούς ημιτελικούς και ορισμένες ήττες ήταν δύσκολες στο να τις δεχτώ. Επίσης σκληρές στιγμές ήταν το γκολ το οποίο δεν μπήκε ενάντια στην Λίβερπουλ το 2005 (το γκολ του Λουίς Γκαρσία) και στα πέναλτι το 2012, όταν η πρώτη μας επιλογή (Ρονάλντο) απέτυχε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «TVI24» .

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στην εθνική Πορτογαλίας και την ήττα-σοκ από την Αλβανία που προκάλεσε την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο.
«Δεν μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά και αν έκαναν δεν θα δεχόμουν».

Πηγή: AEK365

Σε σταθερή κατάσταση ο φίλαθλος του Εθνικού

Σε σταθερή κατάσταση ο φίλαθλος του Εθνικού Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του ΠΑ.Γ.Ν.Η, ο φίλαθλος του Εθνικού νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και σε λίγη ώρα θα ταξιδέψει σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του νοσοκομείου:
Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και προγραμματίζεται η αεροδιακομιδή του σήμερα και μάλιστα εντός λίγης ώρας σε Νοσοκομείο των Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος μεταφέρθηκε εχτές 14/9/2014 και ώρα 17:10 με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο». Δια του αξονικού τομογράφου διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως  εγκεφαλικού ανευρύσματος.
 Οι παραπάνω διαπιστώσεις προέρχονται από τους Ιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που έχουν εξετάσει τον πάσχοντα, οι οποίοι επίσης βεβαιώνουν τη μη ύπαρξη εμφανών σωματικών κακώσεων. Εξάλλου σήμερα το πρωί έλαβε εντολή Ιατροδικαστής που εξέτασε τον ασθενή και αναμένεται Ιατροδικαστική Έκθεση. 

Από τη Διοίκηση του ΠΑ.Γ.Ν.Η. – Γ.Ν. «Βενιζέλειο»


Πηγή: Gazzetta

«Κερκόπορτα» για κατάσχεση της πρώτης κατοικίας

«Κερκόπορτα» για κατάσχεση της πρώτης κατοικίαςΕξετάζεται το βρετανικό μοντέλο πτωχεύσεων

Πλάνο για τους ιδιώτες δανειολήπτες, ανάλογο με αυτό που ετοιμάζεται για τις επιχειρήσεις, με το οποίο καλλιεργείται το έδαφος ώστε να προετοιμαστεί το νομικό πλαίσιο που θα καθιστά ευχερή την κατάσχεση της πρώτης και κύριας κατοικίας του «μη συνεργάσιμου δανειολήπτη», επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία».
Οι εμπειρογνώμονες φέρονται να εξετάζουν το πλαίσιο του πτωχευτικού δικαίου που ισχύει σε Βρετανία και Ιρλανδία για ολική διαγραφή χρεών προς το Δημόσιο και τις τράπεζες. Πρόκειται για πτωχευτικό κώδικα που αν ισχύσει θα αφορά και τα φυσικά πρόσωπα στα πρότυπα του άρθρου 99. Δηλαδή θα μπορεί να συμπεριλάβει εκτός επιχειρήσεις και ιδιώτες δανειολήπτες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για μία εκ βάθρων ανατροπή των όσων μέχρι σήμερα ισχύουν για την προστασία της πρώτης και κύριας κατοικίας. Εάν υιοθετηθούν τα πρότυπα που ισχύουν σε άλλες χώρες, τότε για να μηδενιστούν τα χρέη και να απαλλαγεί ο οφειλέτης από τη δίωξη, θα πρέπει να αποδεχθεί την εκποίηση της υποθηκευμένης περιουσίας του, ακόμη και αν πρόκειται για την κύρια κατοικία.
«Κλειδί» στην όλη διαδικασία είναι η υποθήκη του ίδιου του σπιτιού και η τεράστια διαφορά στην αξία της κατοικίας και της τρέχουσας τιμής του ακινήτου.


πηγή: newsbeast.gr

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ Μίτσελ: «Δύσκολα νικάς την Ατλέτικο»

Μίτσελ: «Δύσκολα νικάς την Ατλέτικο»
Μια ολοσέλιδη συνέντευξη του Μίτσελ φιλοξενεί το σημερινό φύλλο της ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivο», με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να μιλά στους συμπατριώτες του για την αυριανή «μάχη» με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του φετινού Champions League.
Η νίκη της Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» επί της Ρεάλ... «Δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο έχουμε προετοιμαστεί για να παίξουμε», εξήγησε ο Μίτσελ, για να προσθέσει: «Ούτε η Ατλέτικο αλλάζει είτε παίζει με την Ρεάλ, είτε με την Μπαρτσελόνα, είτε με την Μπάγερν. Είναι μια δυνατή και πάρα πολύ καλή ομάδα. Βέβαια, όσο και αν ξέρουμε τον τρόπο που θα παίξουμε, είναι δύσκολο να κερδίσουμε».
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και δύσκολα την νικάς. Δείτε πώς εκείνη νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να “απαντήσουμε” σε όποια ζητήματα μάς βάλει ο αντίπαλος».
Ο Μίτσελ ρωτήθηκε και για το άνετο 3-0 επί του ΟΦΗ λέγοντας: «Το παιχνίδι ήταν καλό. Είχαμε ένταση, καλή κίνηση και αρκετή πίεση. Είμαστε ευχαριστημένοι». Όσο για τον Μήτρογλου; «Είναι ένας παίκτης που όλοι θα τον ήθελαν. Είμαστε χαρούμενοι που γύρισε. Η ομάδα είναι διαφορετική με τον Μήτρογλου, αλλά μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Διαμαντάκος που έχει δουλέψει πολύ», σχολίασε ο Ισπανός.

Πηγή: Goal

Και το «κράξιμο» στον Μόγιες, δεν σταματά!


Και το «κράξιμο» στον Μόγιες, δεν σταματά!Μόνο καλές αναμνήσεις δεν έχει αφήσει στον Ρίο Φέρντιναντ η συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μόγιες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε… βίαιες διαθέσεις για τον Σκωτσέζο τεχνικό.

Τι και αν έχουν περάσει τόσοι μήνες από την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν της ΚΠΡ, Ρίο Φέρντιναντ, έχει τις χειρότερες αναμνήσεις από τη σεζόν που συνεργάστηκε με τον Σκωτσέζο.
Μάλιστα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μέσω δηλώσεων του άσκησε πολύ έντονη κριτική στις προπονητικές μεθόδους του Μόγιες.
«Οι καινοτομίες που προσπάθησε να φέρει ο Μόγιες έφερναν μόνο αρνητικά αποτελέσματα και σύγχυση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο τρόπος που μας έλεγε να βγάζουμε την μπάλα στην επίθεση. Συχνά μας έλεγε να κάνουμε «γιόμες». Αρκετοί ποδοσφαιριστές πίστευαν πως εκείνη την περίοδο είχαν κάνει τις περισσότερες βαθιές μπαλιές στην καριέρα τους», τόνισε ο Άγγλος διεθνής.
Και συνέχισε: « Συνήθως η τακτική μας βασιζόταν στις βαθιές μπαλιές. Κάθετες ή διαγώνιες. Ήταν ντροπιαστικό. Σε ένα ματς κόντρα στην Φούλαμ είχαμε κάνει 81 σέντρες. Σκεφτόμουν, γιατί το κάνουμε αυτό; Ο Άντι Κάρολ δεν παίζει για μας»!
Επίσης, αποκάλυψε πως η προετοιμασία της ομάδας για τα παιχνίδια του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου έγινε σε ένα πάρκο, όπου δουλεύτηκαν οι στημένες φάσεις!
Χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν πραγματικά ερασιτεχνικό. Ας έστελνε στην Μπάγερν ένα e-mail ή ένα DVD με την προπόνηση μας»!
Τέλος, αναφέρθηκε και στη μεταξύ τους σχέση. Όταν δηλαδή, ο Σκωτσέζος του είπε δεν είχε αρκετό πάθος: «Μέσα μου ήθελα να ουρλιάξω και να τον αρπάξω»!

Πηγή: Σπορ FM

Βλέπει Μίλαν και… τρελαίνεται ο Κασάνο! (video) Πάρμα-Μίλαν 4-5!!!

Βλέπει Μίλαν …, Κασάνο,vlepei milan …, kasanoΧάθηκε η μπάλα στο Πάρμα-Μίλαν. Εννιά γκολ μπήκαν συνολικά. Εκτός από τις… άμυνες όμως, μίλησε και ο Αντόνιο Κασάνο. Σκοράροντας ΞΑΝΑ απέναντι στους «ροσονέρι» και κάνοντάς τους το αγαπημένο του… θύμα