ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Βασιλεία - Πόρτο 1-1 (videos),Σάλκε - Ρεάλ 0-2 (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε το πέναλτι του Ντανίλο η Πόρτο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 στην Βασιλεία, έτσι έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους "16" του Champions League (videos)

Σάλκε - Ρεάλ 0-2

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 την Σάλκε στην Γερμανία και η πρόκριση στους "16" φαντάζει σίγουρη. Γκολ και ασίστ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, γκολάρα ο Μαρσέλο (videos)

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 FC Basel vs FC Porto 1-1 ,Live Streaming.21:45 FC Schalke 04 vs Real Madrid 0-2 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.grΜε το πέναλτι του Ντανίλο η Πόρτο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 στην Βασιλεία, έτσι έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους "16" του Champions League (videos)

Σάλκε - Ρεάλ 0-2

http://eurwtaselous.blogspot.grΗ Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 την Σάλκε στην Γερμανία και η πρόκριση στους "16" φαντάζει σίγουρη. Γκολ και ασίστ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, γκολάρα ο Μαρσέλο (videos)

Πηγή: Sport 24

Εργοτέλης - Πανιώνιος 2-2

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με τον Μάικλ Ολαϊτάν να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο, ο Εργοτέλης έσωσε στο τέλος την παρτίδα κόντρα στον Πανιώνιο (2-2). Ντεμπούτο για τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο των Κρητικών που δεν συνδυάστηκε με νίκη.
Πηγή: Contra

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Απόφαση-σκάνδαλο: γνωρίζαμε τι μαγειρευόταν"

Οργίλη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην αναβολή της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση και σε ποιους καταφέρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ:
"Ο ορισμός της ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό,  αφού πρώτα εξελίχθηκε σε μείζον ζήτημα από τις διοργανώτριες αρχές τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί επ’ αόριστον.
Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή τι μαγειρευόταν.
Μια απλή λύση που θα μπορούσε να δοθεί σε ένα λεπτό «μαγειρεύτηκε» μέρες ολόκληρες, έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων για να αποφανθούν στο τέλος το προαποφασισμένο εξ αρχής!
Απόφαση – σκάνδαλο και ντροπή για όλους αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Που αποφασίζουν χωρίς αξιοκρατία και ισονομία για τα πάντα. Για τα πιο απλά που γίνονται περίπλοκα με σκοπό την εξυπηρέτηση μόνο του ενός όταν στο παρελθόν και η ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες πρόσφατα μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους έχουν ακολουθήσει τροποποιήσεις στα προγράμματα των αγώνων τους στις εγχώριες διοργανώσεις για να βρεθεί λύση.
Που δε σέβονται τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό που από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για να βρεθούν στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.
Ο αγώνας θα οριστεί κάποτε και θα περιμένουμε το νέο επεισόδιο!
Και ένα ερώτημα προς τη νέα ηγεσία του Αθλητισμού σε σχέση  με τις σωστές πρωτοβουλίες που πήρε τις οποίες εγκρίνουμε απόλυτα με σκοπό την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.
Τελικά ποιος υποκινεί τη βία όταν μια ομάδα υφίσταται καταφανέστατη αδικία σε όφελος μιας άλλης;"

Διαβάστε ακόμη:

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Πηγή: Contra

Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Μπουσκέτς


Οι Μπλαουγκράνα και ο Σέρχιο Μπουσκέτς τα βρήκαν σε πρώτη φάση για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2019 (με οψιόν έως και το 2020).
Πηγή: Gazzetta

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΝΤΝΙΠΡΟ Μάρκεβιτς: «Δεν άλλαξε στυλ ο Ολυμπιακός»

 Μάρκεβιτς: «Δεν άλλαξε στυλ ο Ολυμπιακός»
Ο Μίρον Μάρκεβιτς, προπονητής της Ντνίπρο, δεν είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό. Το είχε πράξει και το 2012 ως τεχνικός της Μέταλιστ, που είχε αποκλείσει τους «ερυθρόλευκους» σε διπλούς αγώνες στη φάση των «16» του Europa League το 2012. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (18/2), μια ημέρα πριν τον αυριανό αγώνα στο Κίεβο για τους «32» του ίδιου θεσμού, εξέφρασε την άποψη ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν άλλαξαν το αγωνιστικό στυλ τους έκτοτε κι επομένως ούτε με την αντικατάσταση του Μίτσελ από τον Περέιρα.
Τόνισε επίσης ότι η πρόκριση θα κριθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης»
«Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα στην έδρα μας. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Ποιος είναι ο καλύτερος, θα το δούμε. Πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στην Ελλάδα. Όμως πολλά για το πώς θα παραταχθούμε στη ρεβάνς θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι», τόνισε. Αρχικά
Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού: «Έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League, ιδιαίτερα εκείνα με την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους που τα κέρδισαν. Δεν είναι εύκολο να βάλεις τρία γκολ στην Ατλέτικο. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες επιθετικές αρετές σαν ομάδα. Μπορεί από τότε να έχει αλλάξει ο προπονητής, αλλά οι παίκτες είναι οι ίδιοι και πιστεύω πως παίζουν περίπου το ίδιο ποδόσφαιρο», ανέφερε.
Για τη σύγκριση με τον Ολυμπιακό του 2012:
«Όταν είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τη Μέταλιστ, στον πάγκο του είχε τον Βαλβέρδε. Άλλαξε προπονητή, αλλά πιστεύω πως παραμένει της ίδιας σχολής. Η ομάδα παίζει ένα ποδόσφαιρο με συνδυασμούς, που μου αρέσει. Άλλαξαν πολλοί παίκτες από τότε, αλλά δεν νομίζω πως άλλαξε πολύ ο τρόπος που παίζουν. Θα έχει ενδιαφέρον να τους αντιμετωπίσω ξανά».
Πηγή: Goal

Ολοταχώς για Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με διπλή προπόνηση και δίχως προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι την Κυριακή, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στο τρίποντο… τίτλου.
Προπόνηση το πρωί, προπόνηση και το απόγευμα, καθώς οι μηχανές του Παναθηναϊκού δουλεύουν στο φουλ ενόψει Ολυμπιακού, όπου άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητά του -πέραν του δεδομένου γοήτρου.

Ο Γιάννης Αναστασίου -όσο κλισέ κι αν ακούγεται- είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει «πονοκεφάλους», προετοιμάζοντας την ομάδα του με γεμάτη φαρέτρα και με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα φέρουν το τριφύλλι σε απόσταση... βολής (-3) απ' την κορυφή, δίνοντας άλλη... γεύση στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Το απογευματινό «μενού» των πρασίνων περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με τρεξίματα και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε ομάδες των έξι κι έπαιξαν τουρνουά.

Ο Μπαϊράμι -που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται- έλειπε με άδεια, ενώ ο Μπερίσα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται πως σε σχέση με το ματς στο ΟΦΗ, αναμένεται να επανέλθουν Ταυλαρίδης και Μπούρμπος που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ μένει να φανεί αν θα «κοπεί» ξανά ο Μέντες.
Πηγή: Σπορ FM

Τσέλσι: Θα τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά

 Τσέλσι: Θα τους τιμωρήσουμε παραδειγματικάΗ διοίκηση της ομάδας πήρε θέση για τη ρατσιστική επίθεση οπαδών στο Παρίσι

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει οπαδούς της Τσέλσι, στο μετρό του Παρισιού, να επιτίθενται ρατσιστικά σε έγχρωμο άντρα και να φωνάζουν "είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει".
Η διοίκηση πήρε θέση σημειώνοντας πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και στη κοινωνία και πως θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες.
Η ανακοίνωση της Τσέλσι:
"Τέτοια απεχθής συμπεριφορά δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και στη κοινωνία. Θα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ποινική ενέργεια εναντίον εκείνων που εμπλέκονται σε αυτή τη πράξη και αν αποδειχθεί συμμετοχή κατόχων διαρκείας ή μελών της Τσέλσι, τότε ο σύλλογος θα πάρει την πιο σκληρή θέση εναντίον τους, τιμωρώντας τους παραδειγματικά".

Πηγή: AEK365

"Τιμή να σε θέλουν γίγαντες, όπως ο Ολυμπιακός"

Η Αδριατική λίγκα βρέθηκε εν μέσω των "πυρών" που ανταλλάσσουν οι FIBA και Euroleague, με την Παγκόσμια ομοσπονδία να θέτει θέμα νομιμότητας του project, στο οποίο έχουν αποταθεί οι "αιώνιοι". Μέχρι ποιο σημείο; Διαβάστε.
Πηγή: Sport 24

Στο… ραντάρ της Γιουνάιτεντ ο Γκουντογκάν

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Στο «στόχαστρο» της Μαν. Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Ιλκάι Γκουντογκάν και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του εμφανίζεται ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής μέσος δεν δείχνει θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, την ώρα που δημοσιεύματα στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η περίπτωσή του απασχολεί «ζεστά» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ίσως σύντομα καταθέσει πρόταση στους Βεστφαλούς για την απόκτησή του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να κάνουν επίσημα την πρότασή τους, μόλις ξεκαθαρίσει ότι ολοκληρώθηκαν με αρνητική κατάληξη οι συζητήσεις ανάμεσα στον παίκτη και τον σύλλογό του.
Πηγή: Σπορ FM

365 ημέρες αήττητη και συνεχίζει!

Έναν χρόνο χωρίς ήττα θα κλείσει η ΑΕΚ στις 22 Φεβρουαρίου, καθώς η τελευταία φορά που οι Κιτρινόμαυροι δεν πήραν κανέναν βαθμό από αγώνα, ήταν στο ματς κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας.
Την Κυριακή η Ένωση θα κλείσει 365 ημέρες χωρίς ήττα, καθώς από τη στιγμή που ο επόμενος αγώνας της είναι την Τρίτη δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμπληρωθεί ο αήττητος χρόνος.
Ήταν 22 Φεβρουαρίου του 2014 όταν οι Κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 1-0 από την Θύελλα Ραφήνας στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, με το γκολ του Μητρόπουλου να χαρίζει στους γηπεδούχους το τρίποντο της νίκης, και να υποχρεώσει την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα.  
Μετά λοιπόν από το συγκεκριμένο ματς στο Μενίδι ο Δέλλας και οι παίκτες του μέτρησαν 12 νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στον Ηλυσιακό για την περυσινή σεζόν, ενώ συνέχισαν το σερί τους και στην Β’ Εθνική.
Εφέτος η Ένωση έχει 19 νίκες και 5 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τις ισοπαλίες να προέρχονται όλες από εκτός έδρας ματς: Πανθρακικό (0-0), Κέρκυρα (1-1), Ολυμπιακό (1-1), Απόλλων Σμύρνης (1-1), Ερμιονίδα (0-0)
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ κλείνει ένα χρόνο αήττητη στις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς υπάρχει και το φιλικό κόντρα στην Ρόμα, όπου η Ένωση γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ.
Σε κάθε περίπτωση η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Δέλλα και των παικτών του, οι οποίοι είτε σε ματς με μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους, είτε σε… ντέρμπι, καταφέρνουν πάντα τον τρόπο να βγαίνουν νικητές και να παίρνουν αυτό που θέλουν, καθώς οι τρεις από τις πέντε ισοπαλίες της Ένωσης, ήταν θετικά αποτελέσματα για τη συνέχεια της ομάδας στο Κύπελλο.

Πηγή:AEK1924.gr

Το ντέρμπι του 1986: Η οργή Βαρδινογιάννη, ο Νταϊφάς και η απόκρουση Σαργκάνη

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Photostop στη σεζόν 1985-1986. Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο ντέρμπι με τον αέρα του φαβορί, αλλά έχει απουσίες και πληρώνει την αλαζονεία του. Το προβάδισμα του Βαϊτση, το αξέχαστο γκολ του Τάσου Μητρόπουλου και οι εκπληκτικές αποκρούσεις από Σαργκάνη-Αρβανίτη στο τέλος.

Πηγή: Contra

Έτοιμοι για Μαρινάκη

Ο Δημήτρης Κριτής καταγράφει την προετοιμασία του εξωαγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που περιλαμβάνει μέτρα ασφαλείας, δηλώσεις, δείπνο και πριμ 

Τέσσερις ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του ντέρμπι, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει τεθεί ήδη σε κατάσταση συναγερμού, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι και σε συνεργασία με τους φίλους του συλλόγου να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να συνεχιστεί η καταιγιστική νικηφόρα πορεία στη Λεωφόρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε ήδη επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ώστε να υπάρξουν συντονισμένες προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, ενώ υπηρεσιακά στελέχη της ΠΑΕ δεν έπαψαν, μετά από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, να βρίσκονται σε επαφή με τα εντεταλμένα όργανα Δημόσιας Τάξης.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να δώσει τελικά το "παρών" ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, και να παρακολουθήσει από το μπουθ των φιλοξενουμένων της αναμέτρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης". Όλοι αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω στενότητας των χώρων επί του οδού Τσόχα, αλλά και τη γειτνίαση των θυρών εισόδου στο γήπεδο με τα δύο πέταλα που φιλοξενούν και τους πιο ένθερμους φίλους των "πρασίνων". Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά.

Ούτε να σκέφτονται τιμωρία

Από κει και πέρα, υπήρξε μία πρώτη (τηλεφωνική) επαφή του προέδρου της ΠΑΕ, με εκπροσώπους της Θύρας 13 και σε σχετικό αίτημα, δεν έδειξε αρνητικός να παραστεί στο διαδικτυακό ραδιόφωνο των οργανωμένων φίλων του "τριφυλλιού" και να απευθύνει από κει τις παραινέσεις για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που θα βοηθήσει και θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη, αντί να δίνει ανάσες στους φιλοξενούμενους με συχνές διακοπές του παιχνιδιού.
Και όχι μόνο. Στη διοίκηση δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας, που φέτος έχει αποδειχθεί το δυνατότερο όπλο της ομάδας στην αντεπίθεση που εξαπέλυσε για την προσέγγιση της κορυφής.
Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το "παρών" το Σάββατο και να δειπνεί με τα μέλη της αποστολής, ανακοινώνοντας πριμ νίκης, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν θα είναι σε οποιαδήποτε μορφή εξαρτώμενο και από τη συνέχεια των "πρασίνων" στη Super League ή την τελική τους κατάταξη.

Πηγή: PrasinaNea