ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ Σοκ για Μπαρτσελόνα, 1η η Ρεάλ

Η Ρεάλ νίκησε 4-0 στην Γρανάδα και πέρασε στην κορυφή, καθώς η Μπαρτσελόνα μετά "clásico" έχασε και από την Θέλτα μέσα στο "Καμπ Νόου", έτσι την προσπέρασε και η Ατλέτικο (videos) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: Sport 24

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0,ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΪΣ Ανατροπή της Μπάγερν με Ντόρτμουντ (videos)


ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΪΣ

Ανατροπή της Μπάγερν με Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο Μόναχο με Ρόις, αλλά η Μπάγερν νίκησε 2-1, κάνοντας ανατροπή με Λεβαντόβσκι και Ρόμπεν (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

Ψυχωμένος ο Αστέρας Τρίπολης, δεν πτοήθηκε από την άδικη αποβολή του Μάσα και κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά από το γκολ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Στοχεύει κορυφή η Παρί Σεν-Ζερμέν(videos)

Στοχεύει, Παρί Σεν-Ζερμέν,stochevei, pari sen-zermenΗ Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 2-1 στην έδρα της Λοριάν, κάνοντας ανατροπή με Καβάνι και Μπαεμπέκ, πλησιάζοντας στον βαθμό την Μαρσέιγ (videos)

Live Streaming.21:00 Barcelona - Celta Vigo Spain 0-1 LIGA BBVA Eastern European Summer Time

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ

Σοκ για Μπαρτσελόνα, 1η η Ρεάλ 

Η Ρεάλ νίκησε 4-0 στην Γρανάδα και πέρασε στην κορυφή, καθώς η Μπαρτσελόνα μετά "clásico" έχασε και από την Θέλτα μέσα στο "Καμπ Νόου", έτσι την προσπέρασε και η Ατλέτικο (videos) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: Sport 24


Γκέλα Πανσερραϊκού, ισόπαλα τα Τρίκαλα

Γκέλα Πανσερραϊκού, Τρίκαλα,gkela panserraikou, trikalaΔύο παιχνίδια έγιναν το Σάββατο (1/11) στη Γ' Εθνική. Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 1-1 στο δημοτικό στάδιο Σερρών με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ ο ΑΟ Τρικάλων αναδείχθηκε και αυτός ισόπαλος (1-1) με τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου.

Live Streaming.19:30 Asteras Tripoli vs Olympiakos Pireus 0-0,Live Streaming.19:30 Bayern Munchen - Borussia Dortmund 2-1 Germany Bundesliga

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΪΣ

Ανατροπή της Μπάγερν με Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο Μόναχο με Ρόις, αλλά η Μπάγερν νίκησε 2-1, κάνοντας ανατροπή με Λεβαντόβσκι και Ρόμπεν (videos)ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

Ψυχωμένος ο Αστέρας Τρίπολης, δεν πτοήθηκε από την άδικη αποβολή του Μάσα και κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά από το γκολ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Live Streaming.14:45 Newcastle United vs Liverpool FC 1-0 (video)Eastern European Summer Time

Καρπαζιά, Λίβερπουλ,karpazia, liverpoulΜε τον Μεχντί Αμπέντ στην 11άδα η Νιούκαστλ νίκησε 1-0 την Λίβερπουλ, προερχόμενη από τα "σπουδαία" διπλά με Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πάει για Γιορίς η Ρεάλ

Πάει για Γιορίς η ΡεάλΓια τον Ούγκο Γιορίς της Τότεναμ ενδιαφέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία «βλέπει» τον Γάλλο ως αντι-Κασίγιας, σύμφωνα με τη Daily Express.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ούγκο Γιορίς της Τότεναμ «αποκαλύπτει» η Daily Express.

Οι «μερένχες» βλέπουν στο πρόσωπο του Γάλλου άσου τον αντικαταστάτη του Ίκερ Κασίγιας.

Για τον 27χρονο γκολκίπερ έχει δείξει ενδιαφέρον επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δύσκολα θα συναινέσει στο να φύγει ο παίκτης, καθώς τον υπολογίζει ως βασικό.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας αποκτήθηκε το 2012 από τη Λιόν έναντι 13 εκατ. ευρώ και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα βασικά... γρανάζια των «σπιρουνιών».
Πηγή: Σπορ FM

Πασκουάλ: "Χαρούμενοι με το αήττητο"

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τουρόφ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Με το πόδι στο γκάζι έχει ξεκινήσει και φέτος η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague. Τελευταίο τους... θύμα η Τουρόφ, η οποία αν και αντιστάθηκε στο ξεκίνημα, εν τέλει λύγισε με 86-67.
Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε χαρούμενος τόσο μετά τη νίκη απέναντι στην πολωνική ομάδα, όσο και για το γεγονός πως οι "Μπλαουγκράνα" παραμένουν αήττητοι στην Ευρώπη "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Είχαμε προειδοποιήσει πως θα ήταν πιο δύσκολος αγώνας, απ' ότι ο κόσμος πίστευε. Είχαμε δει τα προβλήματα που είχαν βάλει απέναντι στο Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε. Είχαμε πέντε λεπτά κακού παιχνιδιού, αλλά το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν καλό. Είναι σημαντική αυτή η νίκη για εμάς. Αναμένονται δύο δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε αήττητοι στον όμιλό μας".
Πηγή: Sport 24

Μάντζιος: "Απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπό μου"

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη NOVA για το ματς του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ και τόνισε πως η διοίκηση τον στηρίζει και δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσής του.
Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και την στήριξη στο πρόσωπό του από την διοίκηση του Πανθρακικού μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία για την συνέχεια των υποχρεώσεών της.
"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά την απρόσμενη ήττα από τη Νίκη Βόλου. Μιλήσαμε με τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο της ομάδας. Υπήρξε απεριόριστη στήριξη στο πρόσωπό μου, δεν τέθηκε ποτέ θέμα να απομακρυνθώ από την ομάδα και να’ ναι σίγουροι όλοι στον Πανθρακικό πως αν πρέπει να γίνει κάτι για το καλό της ομάδας θα γίνει. Η εκτίμηση με τους ανθρώπους της Κομοτηνής είναι αμοιβαία, δουλεύουμε πάρα πολύ, σίγουρα δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά κάνουμε την προσπάθειά μας. Δεν είμαι άνθρωπος που επηρεάζομαι από αυτά που ακούω. Είναι μέρος της δουλειάς", τόνισε αρχικά και συνέχισε για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή:
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που αναμένουμε να παίξει σφιχτά στην άμυνα. Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, γιατί θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά. Μας λείπει ένα αποτέλεσμα και ευελπιστούμε να έχουμε πολλές λύσεις. Ελπίζω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από μας κι αν παίξουμε όπως στο Αγρίνιο έτσι θα γίνει. Νομίζω πως στο ματς με τον Παναιτωλικό δείξαμε πως είμαστε ομάδα και από λεπτομέρειες δεν πήραμε κάτι σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και κάποια παιδιά θέλουν χρόνο. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, αλλά θέλουμε αποτελέσματα γιατί έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά".
Για το θέμα που προέκυψε στον ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο, σχολίασε: "Νομίζω πως είναι καθαρά εσωτερικό θέμα του ΟΦΗ. Οι άνθρωποι φάνηκε να βρήκαν ξανά την ηρεμία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα".
Αναφορικά με το τι ξεχωρίζει από τον ΟΦΗ, ανέφερε: "Έχουν κάποιους παίκτες που είναι βαρόμετρα, αλλά εμείς θα εστιάσουμε στη συνολική λειτουργία της ομάδας, τα ατού και τις αδυναμίες της".
Πηγή: Sport 24

Χωρίς οπαδούς στη Λεωφόρο ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος δεν έχει μαζί τον κόσμο του, στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.  
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα των Περιστεριωτών:
«Με απόφαση του αρμόδιου Υφυπουργού για θέματα Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού σήμερα αργά το απόγευμα γίνεται δεκτή η εισήγηση της Αστυνομίας και απαγορεύεται η μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ομάδας μας.
Ως γνωστόν στην σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας η ΠΑΕ Ατρόμητος ζήτησε να της χορηγηθούν εισιτήρια, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά όχι από την Αστυνομία.
Κατόπιν τούτου η ΠΑΕ Ατρόμητος παρακαλεί τους φιλάθλους να μην μετακινηθούν μεμονωμένα ή οργανωμένα  προς το γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης».
Πηγή: Leoforos.gr

Το «ερυθρόλευκο» Corner Challenge! (vid)


Το «ερυθρόλευκο» Corner Challenge! (vid)Τρεις παίκτες του Θρύλου μετείχαν στο φημισμένο Corner Challenge που μεταδίδεται από το Sky Sports.

Το Corner Challenge είναι ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα του Sky Sports και με μεγάλη τηλεθέαση, όπου ποδοσφαιριστές πολλών μεγάλων συλλόγων έχουν πάρει μέρος σε αυτό. Στόχος είναι να πετύχουν απευθείας κόρνερ και από τις δύο πλευρές, άρα κατ’ επέκταση και με τα δύο πόδια, χωρίς η μπάλα να σκάσει πριν περάσει την γραμμή της εστίας!
ADVERTISEMENT
Το μεγάλο βρετανικό δίκτυο επισκέφτηκε την χώρα μας, ώστε και οι παίκτες του Ολυμπιακού να μετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα! Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα εκτός Βρετανίας, όπου λαμβάνει μέρος στο φημισμένο Corner Challenge!  Ντομίνγκεζ, Μαζουακού και Μιλιβόγεβιτς ήταν οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπου μετείχαν στην δοκιμασία!
Πόσες προσπάθειες χρειάστηκαν για να επιτύχουν τον στόχο τους και ποιος ήταν ο νικητής;

Πηγή: Gazzetta

Ο «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ» ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δύο νίκες τον Νοέμβριο κόντρα στον Ολυμπιακό

Δύο νίκες τον Νοέμβριο κόντρα στον Ολυμπιακό
Μια ακόμα δύσκολη βραδιά... υπόσχεται ο Αστέρας Τρίπολης στον Ολυμπιακό. Οι Αρκάδες με «σύμμαχο» τον Νοέμβριο όπου έχουν σημειώσει τις δύο από τις τρεις νίκες τους κόντρα στους πρωταθλητές, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την παράδοση του αγαπημένου τους μήνα.
Η πρώτη επικράτηση των «κυανοκίτρινων» έχει καταγραφεί στις 10 Νοεμβρίου 2007. Ο Αστέρας, που εκείνη τη χρονιά είχε νικήσει όλους τους «μεγάλους» στην έδρα του, είχε επιβληθεί 1-0 και των Πειραιωτών με σκόρερ τον Φιλομένο στο 34'. Η δεύτερη χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2012.
Στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη οι «κυανοκίτρινοι» νίκησαν με 2-0 με τα γκολ των Ροτζέριο (42') και Περόνε (70'). Στον αγωνιστικό τομέα, η επιστροφή του Ντορίν Γκοϊαν και του Θανάση Παντελιάδη δίνει επιπλέον επιλογές στον Στάικο Βεργέτη. Ο Ρουμάνος πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο, ενώ ο Ελληνας αμυντικός θα είναι στο βασικό σχήμα. Δίλημμα υπάρχει για την κορυφή της επίθεσης, με τους Μπαράλες και Πάρα να διεκδικούν τη θέση επί ίσοις όροι.
Από κει και πέρα το παρελθόν των αναμετρήσεων Αστέρα και Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει κινητοποίηση στους οπαδούς του Αστέρα που αναμένεται να γεμίσει το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμούν να περάσουν και το δικό τους μήνυμα μέσω πανό που ετοιμάζουν «Καλύτερα μιας ώρας Αστεριανής Ζωής» αναφέρεται στο πρώτο μισό του πανό με το υπόλοιπο του συνθήματος-μηνύματος να αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς θα αναφέρεται δεδομένα στους «ερυθρόλευκους».
4 νίκες µετράει ο Ολυµπιακός σε εφτά επισκέψεις στην Τρίπολη για το πρωτάθληµα. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, πέρσι ηττήθηκαν µε 2-1 σε µια αναµέτρηση χωρίς βαθµολογικό ενδιαφέρον για τους ίδιους, καθώς είχαν ήδη κατακτήσει και µαθηµατικά το πρωτάθληµα. Από την πλευρά του, ο Αστέρας µετράει 3 νίκες, ενώ δεν υπάρχει ισοπαλία στις αναµετρήσεις των δύο οµάδων.
Πηγή: Goal

Ο ΠΑΟΚ στα… κόκκινα

O Άγγελος Αναστασιάδης το είπε πολλές φορές, τα πράγματα οριακά, ο χρόνος λειτουργεί αυτή την εποχή εις βάρος του ΠΑΟΚ. Πολλά παιχνίδια, λίγοι παίκτες, μεγάλη επιβάρυνση, οι παίκτες άρχισαν να... γονατίζουν κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ κάνει ότι μπορεί να τους κρατήσουν όρθιους και μάχιμους.
Αυτοί που παίζουν είναι "οι ίδιοι και οι ίδιοι" και τις τελευταίες μέρες άρχισαν τα καμπανάκια να χτυπούν έντονα. Προς το παρόν, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς, οι 3-4 τραυματισμοί ως τώρα είναι κάτι φυσιολογικό, ωστόσο η επιβάρυνση που έχουν δεχτεί οι παίκτες, αρχίζει να βγαίνει.
Στο παιχνίδι με τα Γιάννενα έμεινε εκτός αποστολής ο Ρόμπερτ Μακ, γιατί είχε μια μικρή μυϊκή ενόχληση και προτιμήθηκε να μην αναληφθεί κάποιο ρίσκο. Χθες προεκυψε θέμα και με τον Ρατς, ο οποίος έβγαλε μια ενόχληση στους προσαγωγούς, απόρροια της καταπόνησης από τα συνεχή παιχνίδια, και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις δεν ρισκάρει κανείς.
Στην σημερινή προπόνηση, που ξεκινά στις 12 το μεσημέρι, θα δει ο Αναστασιάδης τον Ρατς, θα συμβουλευτεί τον γιατρό και θα αποφασίσουν αν θα ταξιδέψει με την πτήση τσάρτερ στις 3μμ για το Ηράκλειο ή θα μείνει πίσω να το ξεκουράσει.
Ο Αναστασιάδης το νιώθει ότι οι περισσότεροι παίκτες του είναι στα όριά τους, γι΄ αυτό και εδώ και μερικές εβδομάδες έχει αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα.
Ο ΠΑΟΚ σε κάποιες περιπτώσεις, θυμίζει ομάδα... ΝΒΑ! Οι παίκτες που παίζουν στους αγώνες κάνουν ουσιαστικά πολύ χαλαρές προπονήσεις (αποθεραπεία, ελαφρύ τροχάδην κλπ) ανάμεσα στους αγώνες, για να μείνουν... όρθιοι.
Είναι γνωστό επίσης, ότι πριν τους αγώνες ο ΠΑΟΚ κάνει πλέον πολύ μικρό ζέσταμα. Για 12-13 λεπτά και στη συνέχεια οι παίκτες πηγαίνουν στα αποδυτήρια, την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν περίπου μισή ώρα προθέρμανση. Το τεχνικό τημ του ΠΑΟΚ επιλέγει να κάνει τη μίνιμουμ προθέρμανση για να αποφύγουν οι παίκτες τραυματισμούς και να μην ξοδέψουν δυνάμεις και ενέργεια πριν ξεκινήσει το παιχνίδι...
Είναι μια δύσκολη κατάσταση, που θα πάει έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα...
Από thessports.gr Πηγή: PaokMania