ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Στον τελικό η Γιουβέντους

Γιουβέντους,giouventousΗ Γιουβέντους πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τη Φλωρεντία, επικράτησε στη ρεβάνς με 3-0 της Φιορεντίνα και περιμένει τον αντίπαλό της, στον τελικό του Coppa Italia.

Πηγή: Sport 24

Πρόβλημα με Χάντερ ενόψει πλέι οφ

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Οθέλο Χάντερ δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Τρίτης και δεν θα παίξει στο τελευταίο ματς του Τοp16 με αντίπαλο τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο Αμερικάνος σέντερ υπέστη κάκωση ισχίου και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Από τη στιγμή που η αναμέτρηση της Μεγ.Παρασκευής δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτό που ενδιαφέρει τον κόουτς του Ολυμπιακού είναι αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τη σειρά των πλέι οφ, η σειρά των οποίων αρχίσει την επόμενη εβδομάδα.
Αντίθετα ο Μπρετ Πετγουέι αναμένεται να πάρει χρόνο κάνοντας την επανεμφάνισή του.
Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, η κατάσταση του εκτιμάται καθημερινά. Είναι φυσικά προτιμότερο να μην παίξει απέναντι στους Ρώσους και επιβαρυνθεί, αν και ταυτόχρονα θέλει ματς για να βρει ξανά τα πατήματά του.
Πηγή: Contra 

Επέστρεψε ο Κόστα

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με τον Ρικάρντο Κόστα να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και τους Σαλπιγγίδη και Μαντούρο να ανεβάζουν ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το ματς με την Κέρκυρα.

Τα προβλήματα που προέκυψαν στο ματς κόντρα στην Ξάνθη αρχίζουν να περιορίζονται στον ΠΑΟΚ, αφού ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε μια σημαντική επιστροφή στο πρόγραμμα της Μ. Τρίτης (7.4).

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» είδε τον Ρικάρντο Κόστα να βγάζει όλο το πρόγραμμα, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και όπως φαίνεται έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους το γόνατο.

Από την άλλη, ο Στέφανος Αθανασιάδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται απ’ την κάκωση στο γόνατο και έκανε μόνο προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Με θεραπεία συνέχισαν και σήμερα οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Φακούντο Περέιρα, καθώς και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Στα ευχάριστα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνεχίζει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ανεβάζοντας ρυθμούς, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.
Πηγή: Σπορ FM 

Τιμωρία της Ρόμα για τα πανό με τη Νάπολι

Άδειο θα είναι το νότιο πέταλο του "Ολίμπικο" στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα, μετά την τιμωρία των "τζαλορόσι" για τα προσβλητικά πανό, σε αυτή με τη Νάπολι.
Δύο προσβλητικά πανό με στόχο τη μητέρα του Τσίρο Εσπόζιτο, οπαδού της Νάπολι που έχασε πέρυσι τη ζωή του σε επεισόδια πριν τον τελικό του Coppa Italia, ύψωσαν οπαδοί της Ρόμα, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να "κλείσει" τη συγκεκριμένη εξέδρα των οπαδών της Ρόμα, στο "Ολίμπικο" για την αναμέτρηση της 19ης Απριλίου, της Serie A, κόντρα στην Αταλάντα.
"Τί θλιβερό πράγμα... κέρδος σε κηδεία με βιβλία και συνεντεύξεις", έγραφε το ένα πανό της Curva Sud ενώ το περιεχόμενο του άλλου πανό ήταν ως εξής: "Υπάρχει αυτός που κλαίει έναν γιο με πόνο και ηθική και αυτός που κάνει business χωρίς αξιοπρέπεια. Τιμή σε σένα κυρία Ντε Φάλκι".
Η αναφορά ήταν για τον Αντόνιο Ντε Φάλκι, 19χρονο τιφόζο των "τζαλορόσι", ο οποίος στις 4 Ιουνίου 1989 είχε δολοφονηθεί παλαιότερα με μαχαίρι έξω από τα εκδοτήρια του "San Siro", πέντε ώρες πριν από την έναρξη ενός αγώνα μεταξύ της Μίλαν και της Ρόμα.
Πηγή: Sport 24 

Χάνει το ματς με την Μπαρτσελόνα και ο Νταβίντ Λουίζ

Χάνει το ματς με την Μπαρτσελόνα και ο Νταβίντ ΛουίζΜε αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί η Παρί Σεν Ζερμέν την Μπαρτσελόνα (15/04, 21:45) στο «Παρκ ντε Πρενς» για το πρώτο ματς των «8» του Champions League. O Νταβίντ Λουίζ λόγω τραυματισμού δεν θα είναι διαθέσιμος για τέσσερις εβδομάδες, άρα χάνει και το ματς με τους «μπλαουγκράνα», ενώ και ο Τιάγκο Μότα αναμένεται να απουσιάσει.

Η Παρί θα παραταχθεί επίσης και χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που είχε πάρει κόκκινη κάρτα στο ματς με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και χωρίς τον Μάρκο Βεράτι, που επίσης έχει συμπληρώσει κάρτες.
«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο Λουίζ θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις εβδομάδες και ο Τιάγκο Μότα για 10 μέρες», δήλωσε ο προπονητής της Παρί, Λοράν Μπλαν.
Πηγή: Goal 

LIVE: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-3 (23-25)(25-18)(23-25)(25-23)(16-18)Volley League

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, στον πρώτο αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς της Α1 βόλεϊ ανδρών. Το Contra.gr μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Πηγή: Contra

Live Streaming.19:30 PAOK vs Panathinaikos 2-3 set (23-25)(25-18)(23-25)(25-23)(16-18) Eastern European Summer Time

Live Streaming.21:45 AC Fiorentina vs Juventus 0-3,Live Streaming.21:45 Aston Villa vs Queens Park Rangers 3-3 Eastern European Summer Time

Γιουβέντους,giouventousΗ Γιουβέντους πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τη Φλωρεντία, επικράτησε στη ρεβάνς με 3-0 της Φιορεντίνα και περιμένει τον αντίπαλό της, στον τελικό του Coppa Italia.

Πηγή: Sport 24

Έσωσε την ισοπαλία η Βίλα

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η ΚΠΡ βρέθηκε να προηγείται 3-2, σκορ που θα την έφερνε σε ισοβαθμία, με την αντίπαλο της, αλλά ο Μπεντέκε έσωσε τους «χωριάτες» και τους κράτησε σε απόσταση τριών πόντων από τους Λονδρέζους
Δραματικό το παιχνίδι στο «Βίλα Παρκ», όπου είχαμε διπλή ανατροπή και το ματς τελικά να έρχεται ισόπαλο. Η ΚΠΡ ήταν αυτή που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Ματ Φίλιπς μετά από σέντρα του Μπόμπι Ζαμόρα, αλλά ο Μπεντέκε με ένα σουτ που προσέκρουσε στον Κόκερ, έκανε το 1-1, τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Μπεντέκε έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα για να τελειώσει το πρώτο μέρος στο 2-1.

Στην επανάληψη η ΚΠΡ επανήλθε με το γκολ του Κλιντ Χιλ στο 55ο λεπτό, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ για να γίνει το 2-2, ενώ ο Τσάρλι Όστιν στο 78ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους Λονδρέζους για να γίνει το 2-3. Τελικά ο Κρίστιαν Μπεντέκε έσωσε την παρτίδα για τους «βίλανς» με την απευθείας εκτέλεση φάουλ για να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Η διαφορά έτσι παρέμεινε στους τρεις πόντους για την Άστον Βίλα, που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη στην 17η θέση με 29 πόντους, έναντι 26 της προτελευταίας ΚΠΡ.

Πηγή: Σπορ FM

 Live Streaming.21:45 AC Fiorentina vs Juventus,Live Streaming.21:45 Aston Villa vs Queens Park Rangers

Ο Κόρατς, ο Νόλε και το Μαρακανά

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το Euroleague Greece βρίσκεται στο Βελιγράδι και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στην πρωτεύουσα της Σερβίας λίγες μέρες πριν από την σπουδαία αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό (PHOTOS).

Διασχίζοντας το Βελιγράδι τη Μεγάλη Τρίτη, η μουντάδα του καιρού πήγαινε ασορτί με τη μελαγχολία της πόλης. Η αλήθεια είναι ότι η πρωτεύουσα της Σερβίας δείχνει πως δεν έχει συνέλθει ακόμα μετά τους βομβαρδισμούς του 1999 και αν αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να υποθέσουμε ότι δεν τη νοιάζει.
Βελιγράδι, αποστολή: Γιάννης Σταυρουλάκης
http://eurwtaselous.blogspot.gr/Θα ήταν εξάλλου αρκετά δύσκολο, με τόσο δυναμικό παρελθόν, να είναι από τις αγαπημένες των χωρών που κάνουν κουμάντο στην οικονομία στη δυτική Ευρώπη. Εκεί που οι Σέρβοι τα καταφέρνουν καλύτερα από κάθε άλλη χώρα, βεβαίως, είναι στον αθλητισμό. Δεν αποτελεί μόνο διέξοδο για τα ταλαντούχα παιδιά, αλλά και λύτρωση για τους κατοίκους μίας χώρας που η οικονομική σύνθλιψη τους έχει εξουθενώσει. Το Βελιγράδι προσπαθεί να ανανήψει, αλλά οι κάτοικοί του έχουν συγχρωτιστεί με το βιοτικό status quo και δεν παραπονιούνται.
Αυτή η εβδομάδα, βεβαίως, είναι μία επιγραφή με λαμπάκια νέον: Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός. Στο πρώτο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα στο Καλεμέγκνταν, το πάρκο που φανερώνει στους επισκέπτες του πόσο... λερωμένος είναι ο Δούναβης, αλλά και τη γιουγκοσλαβική πολεμική ιστορία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχουν κολλημένα στην αριστερή μπασκέτα, όπως κάθεσαι στις παλιές κερκίδες, δύο αυτοκόλλητα από φίλους του Ολυμπιακού, το ένα μάλιστα από την Κοζάνη.

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Αν έρθουν οι "ερυθρόλευκοι" του Πειραιά στο Βελιγράδι τη Μεγάλη Πέμπτη, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μαρακανά, αφού η ποδοσφαιρική ομάδα, πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1991, παίζει το απόγευμα (17:00) με την Μπόρας του Τσάτσακ για το πρωτάθλημα (με τα εισιτήρια να κοστίζουν από 100 έως 300 δηνάρια, δηλαδή 1 με 3... ευρώ), οπότε το αθλητικό πακέτο της μέρας είναι αρκετά ελκυστικό. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποκλειστεί και είναι αδιάφορος, όμως το να περάσει ο Παναθηναϊκός ένα βράδυ εύκολο στο κλουβί της Hala Pionir δεν πρόκειται να συμβεί ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.
Γενικώς στην πρωτεύουσα ο αθλητισμός γίνεται ευδιάκριτος. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει την τιμητική του, ασφαλώς: είναι το νούμερο ένα στον κόσμο και προσφάτως κατέκτησε και το ΑΤΡ 1000 του Μαϊάμι. Εννοείται ότι η Sportski Journal τον είχε και τη Μεγάλη Τρίτη στο... μπαλκόνι της, μια και τη Μεγάλη Δευτέρα ήταν βασικό θέμα.

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το μπάσκετ, ωστόσο, εξακολουθεί και διαπρέπει. Στα σινεμά συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας "Θα γίνουμε Πρωταθλητές Κόσμου", ενώ σε μία κολώνα της Κνεζ Μιχαΐλοβα είναι σκαλισμένη η μορφή του Ραντιβόι Κόρατς και ακόμα και τώρα Σέρβοι πηγαίνουν και βγάζουν φωτογραφίες.
Στο Καλεμέγκνταν, δε, φιλοδοξείται να γίνει... μπουτίκ το γραφείο του Ερυθρού Αστέρα, αφού ήδη υπάρχουν μπλούζες. Μπουτίκ για το μπάσκετ, καθώς η ομάδα φαίνεται ότι έχει πολύ μέλλον και οι οπαδοί της ποντάρουν πάνω της. Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας η "Τσρβένα Ζβέζντα" νίκησε τη Μέταλατς στο Βάλιεβο - τη γενέτειρα του Μίλος Τεόντοσιτς- για τα playoffs της σέρβικης λίγκας και ο Ντέγιαν Ράντονιτς γιόρτασε την 100η νίκη του στο τιμόνι της ομάδας. Φυσικά, ακόμα και οι σερβιτόρες στις καφετέριες ξέρουν για το παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης ενώ η σημασία του είναι εξ ορισμού μεγάλη. 
Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund vs TSG Hoffenheim 3-2(2-2)video Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Με νίκη 3-2 στην παράταση η Ντόρμουντ απέκλεισε τη Χοφενχάιμ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για να σώσει τη χρονιά. Γκολάρα... νίκης από τον Σεμπάστιαν Κελ.

Πηγή: Contra

 Live Streaming.21:30 Borussia Dortmund vs TSG Hoffenheim

ΣΤΟΥΣ 25 ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» Και δεύτερος διεθνής διαιτητής στο «στόχαστρο»

Και δεύτερος διεθνής  διαιτητής στο «στόχαστρο»
Στους έξι ανέρχεται ο αριθμός των διαιτητών από τον πίνακα της Super League στους οποίους έχει ασκήσει δίωξη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός ανακριτής Γ. Ανδρεάδης. Πρόκειται για διεθνή ρέφερι (δεύτερος από τη σχετική λίστα μετά τον Ηλία Σπάθα) που θα περάσει από το γραφείο 227 στο κτίριο 6 της Ευελπίδων μετά το Πάσχα για να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Ηδη στη λίστα των ρέφερι που είναι στο «στόχαστρο» του ειδικού ανακριτή διαφθοράς είναι οι Σπάθας, Δημητρόπουλος, Αμπάρκιολης, Κάμπαξης, Ιωαννίδης, ενώ ο αριθμός των κατηγορουμένων, που ξεκίνησε από 16, έχει φτάσει τους 25!
Πηγή: Goal 

Ριμπερί: "Η Μπάγερν είπε ότι είμαι ο Μέσι"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Φρανκ Ριμπερί αποκάλυψε γιατί πριν έξι χρόνια απέρριψε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και προτίμησε την Μπάγερν.
Το 2009 ο Φρανκ Ριμπερί δέχτηκε πρόταση απόκτησης από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος είχε έρθει σε κόντρα με τον τότε προπονητή των Βαυαρών Λουίς  Φαν Χάαλ και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την Μπάγερν.
Παρά τις προσπάθειες ευρωπαϊκών ομάδων να τον αποκτήσουν ο Ριμπερί έμεινε στην Μπάγερν. Σε δηλώσεις του αποκάλυψε τον λόγο της παραμονής του.
"Είχα συζητήσεις με τον Ούλι Χένες και τον Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε. Μου είπαν να μην φύγω, ότι με χρειαζόντουσαν και ότι ήμουν τόσο σημαντικός για την Μπάγερν όσο ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ ήθελε να με αποκτήσει. Δεν ξέρω πόσα χρήματα πρόσφερε. Τώρα είμαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη.
Είχα πρόβλημα με τον Φαν Χάαλ σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ανέλαβε κανείς δεν ήξερε τι θα γινόταν. Δεν ενδιαφερόταν για τα ονόματα και ότι όλοι έπρεπε να δείξουν τι αξίζουν. Η πρώτη επαφή μαζί του ήταν απογοητευτική. Έχασα την εμπιστοσύνη μου. Η σχέση μας κλονίστηκε. Ήταν ένα βάρος για μένα.
Πολλές ομάδες προσπάθησαν να με αποκτήσουν: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι. Άρχισα να σκέφτομαι το μέλλον μου. Ήταν φυσιολογικό", δήλωσε ο Ριμπερί.
Ερωτηθείς για το μέλλον του δηλώνει ότι δεν σκέφτεται τι θα κάνει μετά από δύο χρόνια όταν θα λήξει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν.
"Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν λήξη η καριέρα μου. Αισθάνομαι πολύ καλά στο Μόναχο όπως και η οικογένεια μου. Γιατί να μην μείνω στην Μπάγερν και μετά το 2017; Μπορεί να είμαι στην Μπάγερν από άλλο πόστο. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση".
Όσον αφορά τους στόχους του με την Μπάγερν δήλωσε: "Θέλω να κερδίσω ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ. Είχα την ευκαιρία να το κερδίσω το 2013 και ήταν φανταστικά. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια τους επόμενους δύο μήνες. Αν είμαστε όλοι υγιείς τότε έχουμε πολλές ελπίδες".
Πηγή: Sport 24 

Η ΑΕΚ, το μεγαθήριο της Αθήνας, επιστρέφει"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
"Η ΑΕΚ, το μεγαθήριο της Αθήνας, είναι έτοιμη για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία" γράφει χαρακτηριστικά το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, αναφερόμενο στην "Ένωση".
"Ένας γίγαντας του ποδοσφαίρου που έπεσε, η ΑΕΚ, είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, μετά την ντροπή της πτώσης της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, στον απόηχο μιας δύσκολης περιόδου. Η άνοδος της είναι σχεδόν δεδομένη έχοντας μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα μπαίνοντας στα play offs.
Πριν δύο χρόνια, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική... Η αλλαγή οφείλεται στην αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Δημήτρη Μελισσανίδη, ενός ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας και του εμπορίου καυσίμων, γνωστού και ως Τίγρη" , αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP για την ΑΕΚ.
Στο αφιέρωμα .αναφέρεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ εντάχθηκε στο πρόγραμμα Elite που θα την βάλει στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ενώ ασχολείται και με την προσπάθεια ανέγερσης της "Αγιάς Σοφιάς". Το δημοσίευμα κάνει λόγο και για τους Μάνταλο, Μπακάκη και Αραβίδη.

Μπάγεβιτς: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"

O εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, έκανε δηλώσεις στο AFP και τόνισε ότι η ομάδα είναι πλέον στον σωστό δρόμο.
"Η ιστορία είναι γνωστή και πολύ στενάχωρη για τους φιλάθλους μας. Όμως πλέον είμαστε στο σωστό δρόμο και νιώθουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και να αποφύγουμε τα λάθη. Από το 2013 έχουμε αρχίσει μια σοβαρή προσπάθεια για να κάνουμε την ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια".
Πηγή: aek1924.gr
Πηγή: Sport 24 

Δεν αλλάζει την ώρα η Ευρωλίγκα

http://eurwtaselous.blogspot.gr/

Η Ευρωλίγκα δεν ορίζει την ίδια ώρα τους αγώνες Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός (21:45) και Άλμπα Βερολίνου-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00) τη Μεγάλη Πέμπτη.


Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» θέλουν νίκη στο Βελιγράδι ή να νικήσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης στο Βερολίνο για να προκριθούν ως τέταρτοι. Η Άλμπα με νίκη προχωρά στα προημιτελικά και μάλιστα σαν τρίτη, ενώ με ήττα μένει εκτός, ενώ η ομάδα του λαού αν δε νικήσει στη Γερμανία ελπίζει σε ήττα του Παναθηναϊκού για να μη μείνει εκτός. Πηγή: Σπορ FM 

"Ταφόπλακα" για Μάντσεστερ Σίτι..(videos)."5άρα" με Ντανίλο η Πόρτο (videos)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι, έτσι την έριξε στην 4η θέση, βάζοντας τέλος σε όποιες ελπίδες τίτλου είχε

"5άρα" με Ντανίλο η Πόρτο

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Στο πρώτο του ματς με την Πόρτο έχοντας υπογράψει στην Ρεάλ, ο Ντανίλο σκόραρε στο 5-0 των "δράκων" επί της Εστορίλ (videos)

Πηγή: Sport 24